Facebook Twitter rss
 
   
 

7 gedachten over “Lokale journalist lanceert Wilders-T-shirt”

 1. Richard Sorge schreef:

  Het zou voor zijn werk inderdaad niet uit moeten maken. Bij TPO schrijft Chris Aalberts over politiek en die doet ook zijn stinkende best zijn politieke voorkeur niet door te laten klinken in zijn schrijfsels. Al zie ik die nog niet zo snel rondlopen in een T-shirt met het hoofd van Alexander de Omkoopbare er op.

 2. Bas van Stapelberg schreef:

  Zou graag een anti Penthouse shirt willen zien.

  1. Anton Jansen schreef:

   Wellicht een gat in de markt, de Pechtold onderbroek

 3. Vladimir schreef:

  Ik zou graag een watervast stikkertje met t hoofd van Penthouse pechtold willen hebben. Kan ik dan in de w.c. plakken, zodat ik iedere dag net zo op hem kan kakken, als hij op de burger doet.

 4. Ronald de Vries schreef:

  Ja Vladimir dat zou een goed idee zijn. Of dat afschuwelijk schijnheilige hoofd van hem in een pisbak plakken.

 5. Nationalist schreef:

  Mijn HELD Wilders

 6. Louis Govaert schreef:

  Voor een keer doe ik mee : Vladimir en Roland hebben een hekel aan Pechthold : ik ook.
  Ik zou dus twee T-shirts willen : een met Baudet erop, omdat hij mijn favorite politieker is en ik zijn idee├źn deel, en dan een met Fleur Agema erop: ze is een moedige, intelligente vrouw die, niettegenstaande haar gezondheidsproblemen haar “vrouwtje” staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *