Facebook Twitter rss
 
   
 

11 gedachten over “Telford grooming victim raped by seven men reveals how they blackmailed her into staying quiet”

 1. ed schreef:

  Ergste is dat ze het van hun sprookjesboek mogen doen dat hebben veel mensen niet door,kinderen of niet mag moet je maar mosselman worden.in slechtheid liegen en bedriegen op eenzame hoogte

 2. Vladimir schreef:

  De totale stilte hier in de msm doet pijn aan de oren en de ziel. De rant van Bert Brussen is volkomen terecht. Wat een schande voor dat volk, dat zich journalist durft te noemen. Zum Kotzen!

  1. John Vrolijk schreef:

   Smerige NSB’ers zijn het

 3. Louis Govaert schreef:

  Heb het ganse artikel van de Daily Mail door genomen, heb de tronies van die misdadigers gezien (je zou ze toch op de Thee vragen…bah) en van hun slachtoffers.
  Het is een smet op het blazoen (voor zover er nog iets van overblijft) van de lokale politie en overheden die helemaal niets ondernomen hebben om kinderen van hun eigen volk op die manier in de steek te laten.
  ….en maar politiek correct zijn….

 4. fren schreef:

  Moslims houden hun dochters al meer dan 1000 jaar binnenshuis en anders worden ze verstopt onder enorme lappen somber gekleurde textiel terwijl bij ons Europeanen onze dochters al duizenden jaren vrij en frank over straat gaan,
  en kennelijk zijn er lieden veelal uit verre landen die hier op misdadige en vreselijke wijze misbruik maken van onze open cultuur.

  Niet in staat zich aan te passen aan de vrijheden van het Westen en richten zo enorme schade aan, ook op het vlak van misbruik, maar er is wel meer.

  1. cor schreef:

   Zuipen en blowen en alles neuken wat er neuken valt.En uiteindelijk als ze gaan trouwen moet dat wel een islamitische maagd zijn.

 5. Joey W. schreef:

  Jammer slachtoffers…Theresa May is nu ff druk met Rusland de schuld geven van iets waar nog helemaal geen bewijzen voor zijn. En uiteraard staat de EU achter haar. Goede reden om de Brexit af te kappen…toch?

 6. John Vrolijk schreef:

  Doodstraf voor die honden !
  En de wegkijkers naar een werkkamp !!!

 7. Nationalist schreef:

  Mensen dit is ongekend bizar, de zaak in Rotherham is al jaren gaande.Maar in Telford is voor mij nieuw,het zal ongetwijfeld op meerdere steden plaats vinden.De Engelsen hebben GECAPITULEERD evenals de Duitsers en Fransen wat een lafaards.Hier moet iets aangedaan worden!!!!

 8. Nationalist schreef:

  De zaak Dutroux valt in het niet

 9. mart schreef:

  ook de 200 en 500 ontvoerde meisjes kunnen niet rekenen op aandfacht maxima en de paus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *