Facebook Twitter rss
 
   
 

5 gedachten over “Impact Pechtold op volksgezondheid steeds zichtbaarder”

 1. Bas van Stapelberg schreef:

  Die gladjanus is een ramp voor de democratie. Waarom, waarom stemmen mensen op D66? Het zijn net schapen elkaar na blèren. D66 heeft onderwijs kapot gemaakt.D66 heeft privacay overboord gezet. D66 heeft 186 instelling kapot geprivatiseerd. D66 heeft miljarden geschonken aan Zuid Europa. De lijst is mog langer te maken. Komt bij de enorme arrogantie van die gladjanus. Hij waant zich de koning van Nederland.

 2. John Vrolijk schreef:

  Die gluipkop toen zn snoepreisje naar Oekraine ontdekt was..
  ‘De reis was op kosten van de partij’
  Die vieze gluiperd heeft op zeker een kutjeugd gehad. Lui oog. Altijd gepest.
  Maar wel z’n klasgenootjes verraden bij de meester. Zulke gluiperds zie je zelden

 3. Bas van Stapelberg schreef:

  Wel een goede omschrijving John. Inderdaad zo mannetje die je verried bij de meester.

  1. Vladimir schreef:

   Moest met voetballen altijd keeper, want als laatste gekozen. Werd meermaals met duim aan hek gebonden. Moest op accordeon les. Kwam ie ergens binnen, iedereen gauw weg. Enige met een donorcodicil, die na zijn overlijden al zijn ingewanden mag houden, vanwege geen belangstelling.

 4. John de Graaff schreef:

  Ik ken ‘m niet persoonlijk, maar zijn politieke standpunten zijn een ramp voor Nederland. Of nee, hij heeft eigenlijk geen standpunten behalve zijn onlesbare dorst naar de macht. Een lege regentenpartij, die het kuddegedrag van de would be elite faciliteert. Met als eindbaas Pechtold. De oprichter van ’66 zou niet blij met hem zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *