Facebook Twitter rss
 
   
 

5 gedachten over “Joods restaurant naar de rechter om restaurantknuppelaar, ‘dader heeft terroristisch motief’”

 1. Lodewijk schreef:

  Welnee volgens D66 en VVD is dit een verwarde parel. En als je zo tekeer blijft gaan tegen deze arme verwarde parel, want dat vinden wij niet leuk bij het kartel. En u ziet juist om u te besxhermen hebben wij bulkdata nodig. Hé begrijp dat nou eens.

 2. Claasje Kater schreef:

  Blijft raar dat een slachtoffer bijna moet bedelen om gerechtigheid. Zou het dan toch waar zijn dat onze rechtsstaat cq om en rechters door de pegmans-66-klup gekaapt is?

 3. Jay schreef:

  “Het openbaar ministerie kwam tot de conclusie dat het om een pro-Palestijnse activist ging, maar dat hij verward was op het moment van zijn daad.”

  Islamisten zijn per definitie verward, dat betekent nog niet dat je ze niet hoeft te vervolgen. Wat volgens onze maatstaven verward heet, is volgens islamitische maatstaven relatief geaccepteerd. Men heeft er begrip voor.
  Kijk naar gaza, waar kindertjes van 2 al geleerd wordt op joden te haten en te doden. Dat is ook vrij verward, maar doodnormaal daar.

 4. fren schreef:

  Godsdienst en geloof moet strafbaar worden.

  Hoog tijd om alle godsdiensten strafbaar te stellen en die godsgekkies te veroordelen tot lange gevangenisstraffen met zeker een lange TBS periode erbij.

  Zijn we van al dat gedonder af.

 5. John Vrolijk schreef:

  Mooi klusje voor de Mossad.
  Even voorbeeld stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *