Bezuinigingsklager Shula Rijxman laat NPO 1, 2 en 3 restylen want geld moet rollen

http://www.mediacourant.nl/2018/04/npo-1-2-en-3-lanceren-vandaag-nieuwe-netstyling/

 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 16 april 2018
 
 
 
  1. fren schreef:

    Er is in ieder geval wel werk aan de winkel voor Silvana…Maar dan wel aan de overkant van de Noordzee in Engeland…’ de vijftigste verjaardag van de beruchte toespraak waarin de conservatieve politicus en classicus Enoch Powell in 1968 ”rivieren van bloed” voorspelde als de ongecontroleerde immigratie uit de voormalige koloniën bleef doorgaan ‘…

  2. Brutus schreef:

    Kunstenaars, orthopedagogen, filosofen, cultureel antropologen, ontwikkelingseconomen, remedial teachers, schouwburgdirecteuren, maatschappelijk werkers, educatief medewerkers, sociologen, en NPO-medewerkers onder Shula “Rupsje Nooitgenoeg” Rijxman; zouden ze er ooit wel eens bij stil hebben gestaan dat elke euro van hun salaris wordt betaald door de mensen die in het bedrijfsleven hun geld wél op een eerlijke manier verdienen?

Reacties zijn gesloten.