Facebook Twitter rss
 
   

Video – ‘Frans gezin stapt met kind uit auto, wordt beslopen door jachtluipaarden in Beekse Bergen’

Context ontbreekt verder, ‘actie’ vanaf 2:05

 
Linkspammer 10 mei 2018
 
 
 

9 gedachten over “Video – ‘Frans gezin stapt met kind uit auto, wordt beslopen door jachtluipaarden in Beekse Bergen’”

 1. Jay schreef:

  Rare jongens die fransen.

  Snap je wel meteen waarom ze zo naief al die afrikanen binnenlaten daar.

 2. Xarkov schreef:

  Die gasten die dit gefilmd hebben hadden veel eerder moeten ingrijpen ipv. afwachten. Zeker toen ze zagen dat er een kind bij was.

 3. Vladimir schreef:

  je kunt van die Frambozen zeggen dat ze niet al te slim zijn, goed, maar die Tokkies die dit filmen, konden die niet even roepen ( in het Engels, want het Frans zullen ze wel niet beheersen, dat dit gevaarlijk is en dat ze weer moeten instappen??

 4. Midas schreef:

  Ze bewaakten territorium. Als dit om een snack was geweest had die familie geen schijn van kans gehad.

 5. Claasje Kater schreef:

  Franse analfabeten??

 6. Extremistische Fundementalist schreef:

  Die Fransen zijn misschien niet al te snugger, maar die achterlijke randdebielen die dit filmden horen niet in de maatschappij thuis. Gewoon niet ingrijpen terwijl je ziet wat er gebeurt!!!

 7. Ollie schreef:

  Wat voor idioot ben je als je dit blijft filmen en nog zit te lachen ook i.p.v. er op af rijden en desnoods ze met handen en voeten waarschuwen dat ze de auto in moeten als je de taal niet spreekt? En dan ook nog suggereren dat je ze gaat blijven volgen omdat er dan misschien nog meer te beleven valt? Dit gezin is heel fout en volkomen idioot bezig maar had voor de camera van de ‘heren’ verscheurd kunnen worden! En dan sensatiebelust zitten toekijken met je camera in je hand? Ziek!

 8. Joost schreef:

  Neem het maar weer op voor de wereldvreemde slachtoffers die het bijna verdienen om een flinke klauw afdruk in een been te krijgen. Slim van die gasten om in hun auto te blijven, niks mis mee. En erom lachen is logisch om zoveel domheid. Wel ff opletten, de situatie is pas een stukje verder, na de montage, echt serieus als de Frambozen een heel eind surl’herbe zijn. Slim van Beekse Bergen om geen extra maatregelen te nemen, natuurlijke selectie is a bitch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *