Facebook Twitter rss
 
   

Volkskrant: ‘Europese oermens was koffiekleurig’

 
Link Spammer 20 juni 2018
 
 
 

8 gedachten over “Volkskrant: ‘Europese oermens was koffiekleurig’”

 1. Claasje Kater schreef:

  Knap he dat men dit allemaal weet, miljoenen jaren na dato. Amper botten te vinden, maar we weten de huidskleur. Weer een gevalletje piltdown man??

 2. Mattie van Nieuwkerk schreef:

  Negers zijn ook koffiekleurig. Toch noemen zij zichzelf racistisch zwart.

 3. bart schreef:

  goh, en vanaf dat er witte mensen in Europa kwamen begon Europa zich een beetje te ontwikkelen..gek he..zou dat nu aan de “witte” genen liggen..?

 4. Gait schreef:

  Shit………daar gaat White Privilege!

 5. Jay schreef:

  Leg dat maar eens uit aan de zwarte racisten van Black Lives Matter..

 6. Gysels schreef:

  Dat weet iedereen die iets van de evolutie van de mens kent. Feit is dat de witte mens de motor achter de ongelooflijke vooruitgang was/is en blijft, nu tezamen met de ‘gele’ mens, de Aziaten. Raar toch dat de ‘zwarte’ mensen in duizenden jaren nog steeds niets bereikt hebben, niks vooruitgang, enkel maar een cirkel des dood hebben gevolgd. Idem met de bruine mensen die vnl een islamitische theologie volgen…en masse komen ze nu naar hier – niet om van onze beschaving te leren, zoals het normaal zou moeten zijn- maar juist om het grote ‘witte’ mensen succes, uniek in de geschiedenis van het mensDOM te – vernietigen. Er bestaat géén ‘white privilege’ maar wel een ‘witte’ karaktertrek om te leren uit het verleden, oorlog achter ons te laten en vooruitgang willen maken op alle gebieden zoals mensenrechten,vrijheid e.d. en daar bereid voor zijn om te werken en belastingen te betalen! Ik ben dus fier op het feit dat ik in de witte wereld geboren ben, het feit dat anderen dit als een ‘privilege’ bestempelen zegt alles over het feit dat hun eigen culturen hun miserabele onbekwaamheid tot besturen op een pijnlijke manier tentoonstellen. Iedere klacht over ‘white privilege’ is dus de facto een aanklacht over hun eigen onkunde!

 7. Gerrie schreef:

  Weken oud fake news uit de Engelse extreem-linkse roddelpers. Was binnen een dag al gedebunked. De commentaren zijn niet voor niets uitgeschakeld onder dat filmpje.

 8. Jantje schreef:

  Wat ik niet begrijp is het triomfalisme van sommige ‘zwarten’ als ze je vertellen dat de voorouders van Europeanen zo’n 8.000 jaar geleden donkerhuiden waren. So what? Dat maakt de huidige blanken toch niet tot negers? Ik begrijp overigens ook niet waarom positieve óf negatieve eigenschappen van hen die behoren tot mijn ras, of mijn religie, of mijn natie, of mijn familie, of mijn beroepsgroep of mijn tuinkabouterverzamelaarsclub iets zouden zeggen over wie ík ben. Zegt het feit dat mijn landgenoot Van Gogh aardig kon schilderen iets over mij? Stel dat mijn pa een moordenaar was, wat heb îk daar mee te maken? Als die voetballers van Oranje matches winnen, of juist niet, moet ik daar trots of juist depressief van worden? Ik dacht het niet. Wat kan het mij dan schelen of een of meer van mijn voorvaderen donkerpaars of appelblauwzeegroen kleurden? Ik ben ik en ik voel me heel prettig in mijn mooie zachte ivoorkleurige velletje.Daar ben ik best trots op. Omdat het mijn kleur is, en hij staat me goed. Vinnik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *