Ultieme LOLwappie Alex Jones: ‘Pentagon heeft parfum tot wapens gemaakt die je homo maken zodat je geen kinderen krijgt’

https://www.mediamatters.org/video/2018/06/22/alex-jones-pentagon-has-weaponized-perfumes-make-men-gay-prevent-them-having-kids/220524

 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Link Spammer 24 juni 2018
 
 
 
 1. Fundamentalistische Extremist schreef:

  Ik wert niet wat voor figuur hier voor TPO post, maar media matters is een Soros operatie en Jones heeft 9 van de 10 keer gelijk.

  De Homobom oftewel Gay bomb was/(is) een bestaand project:

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Homobom
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gay_bomb

  Er zijn trouwens meerdere bevestigde bevindingen, dat Atrazine wel degelijk de seksuele voorkeur en gender beïnvloeden. De gay frogs “meme” is helaas waar! Hier het bewijs:

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2842049/

  En

  https://youtu.be/WmytXKe0OcM

 2. Link Spammer schreef:

  Je vertelt hier niks dat we al niet weten. Ook is het grappig als je denkt dat deze links Alex Jones’ wereldbeeld bevestigen.

  Die homo bom was een plan. Je zult genoeg leipe ”plannen” én ”experimenten” kunnen vinden als je goed genoeg zoekt. Er werden ook in het VS leger van de jaren 70 experimenten gedaan met het paranormale zaken als ”remote viewing”. Supergrappig natuurlijk, maar als je denkt dat er nu psychische spionnen rondlopen die je huis in kunnen kijken moet je dringend opgenomen worden.

  Kikkers worden niet ”homo” van ”atrazine”, een chemisch product dat in pesticide voorkomt. Het verstoort de hormonale huisgang, en kan dus kikkers castreren of intersex maken. ”Turn the frigging frogs trans” zou nog dichterbij de waarheid liggen, maar dat ook niet eens.

  Hoe dit alles Jones’ complotwappie denkbeelden ondersteunt? Niet. Jones claimt namelijk dat de overheid of overheidsinstanties homobommen of homoparfum expres creëren om de eigen bevolking te beïnvloeden. Nogal een claim.

  Complottheorieën zijn voor fantasten.

Reacties zijn gesloten.