Facebook Twitter rss
 
   
 

14 gedachten over “Özcan Akyol: hoofddoek bij RTL Boulevard ‘zorgde voor kortsluiting in hoofden van talrijke racisten’”

 1. Arturo schreef:

  Kijk de ware aard van deze pipo komt boven drijven.

 2. Mark schreef:

  Ok dan.Zomaar een open vraag. Van welk ras is men dan een racist?
  Uitzetten deze ophitser!

 3. Annemieke schreef:

  Ten opzichte van welk ras dan, het islamitische ?

 4. Claasje Kater schreef:

  Zo’n hoofdoek zorgt m.i. vooral oververhitting in moslim-hoofdjes.

 5. John Vrolijk schreef:

  Islam. Altíjd éénrichtingsverkeer…

 6. Jay schreef:

  Het is culturele jihad.
  Het feit dat deze Ozcan het prijst, betekent dat hij of nog naief is over de achterliggende agenda van islam, of dat hij er bewust over liegt.

  Zo aan hem te zien gok ik dat hij het nog niet beseft hoe dit in het grotere plaatje past.

 7. Richard Sorge schreef:

  Het gaat dan ook heel erg goed met RTL, kijkers en adverteerders rennen weg en presentatoren verlaten en masse het zinkende schip. Maar wat wil je, als de doelgroep van RTL naargeestige haatzaaiers als Soros-clown Akyol zijn.

 8. Drs. O.P. Zouten schreef:

  Wie hoofddoeken wil zien kan toch terecht bij TRT of Al Jazira. Is dat niet genoeg dan?

 9. fren schreef:

  Ergens roept zo een hoofddoek dragen associaties op met de gele davidsster die joodse mensen nog minder dan een eeuw geleden in Duitsland moesten dragen.

  Wat rtl kennelijk probeert is het afschilderen van een passief slachtoffer als doelbewuste doener.

 10. Joey W. schreef:

  Racisten? Internetkneuzen? Zolderkamerhelden? Nee hoor gekkie, we zijn gewoon solidair met vrouwen die geen verplichte islamitische hoofddoek meer willen dragen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1625959/weerstand-tegen-hoofddoek-groeit-in-iran

 11. Juanito schreef:

  Zo’n hoofddoek kun je om allerlei redenen dragen. Van moeten omdat je anders gestenigd wordt, of omdat je anders door je broer of oom in elkaar getimmerd wordt, of als ‘bescherming’, je bent dan herkenbaar als islam vrouwtje en je wordt dan niet lastig gevallen of bepoteld door je soortgenoten, of omdat je je een vrome moslima voelt, of als provocatie naar de westerse samenleving die jouw uitkering betaalt. Combinaties van redenen zijn natuurlijk ook mogelijk.

 12. Tim Toady schreef:

  Vaak zeggen mensen ‘racisme’ wanneer ze ‘discriminatie’ bedoelen

 13. Jeroen. schreef:

  Die meisje met hoofddoek mag toch best op tv. Gordon mag toch ook op tv. Maar je kunt hoofddoekhaters geen racisten noemen. Hoofddoekdraagster is namelijk geen ras. Moslima ook niet. Marokkaanse of Turkse ook niet. Hoofddoekhaters zijn er ook in islamitische landen genoeg. Want natuurlijk staat de hoofddoek (vrouw moet bedekt gaan anders lokt zij de man uit) symbool voor onderdrukking van de vrouw door de man. Dat is de simpele waarheid. Maar als je een hoofddoek wilt dragen, be my guest. Als je een hoofddoek wilt haten, be my guest too. Ben wel voor boerkaverbod.

 14. AnjinMohammed schreef:

  Nederland is afgegleden tot bedenkelijk niveau, DANKZIJ de mores van de islam, de laatste 30 jaar, daarvoor bestond de islam nog niet in Nederland. De hoofddoekdraagster vertegenwoordigt de islam, een stroming in Nederland die het land naar de verdommenis helpt. Zo’n 75 % van alle verdachten in Amsterdam, is aanhanger van de stroming. Ik probeer open te staan voor nieuwe stromingen, maar gesprekken met islamieten, hebben mijn afkeer alleen nog maar vergroot. “Vrouwen zijn niet gelijk aan mannen, mannen mogen naar de hoeren, en vrouwen hebben slechts 1 plicht: zwanger worden, tegen kafirs mag je liegen, erdogan is mijn held en meer van die onzin” Als ik mijn collega mag citeren, dan is het “allemaal inferieur kutvolk”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *