Longread

U zond in – Open brief aan Paul de Leeuw: ‘U bent een hele grote lafaard’

6 August 2018 18:02

Geachte heer De Leeuw,

Beste Paul,

Jarenlang ben ik groot fan van u geweest. De Schreeuw in allerlei verschillende vormen was genieten en taboe doorbrekend. Handen in de lucht, applaus etc. Dat soort zaken. Verfrissend, nieuw.

Het format veranderde, ook niets mis mee. En toen liep u het ‘podium’ op zingend: ‘Ik ben vandaag zo vrolijk (naar het lied van Herman van Veen) want Geert Wilders (GW) die is dood’. Het knapte direct in me. Ik heb daarna nooit meer naar iets van u gekeken en vermijd categorisch waar u op televisie te zien bent.

Op het moment dat u dit zong schaarde u zit achter de mensen die GW inderdaad dood willen hebben. U zult dit proberen te pareren dat hij dan maar niet moet zeggen en doen wat hij doet, kortom u wilt hem monddood maken.

De aanleiding dat ik schrijf is het samenkomen van dingen in het nieuws. In het, recente, verleden en vandaag. Francisco van Jole die, deels, ‘betaald’ wordt door dezelfde organisatie waar u voor werkt en wegkomt met een notabene toegegeven aanranding, dan het gunnen van zendtijd aan ‘rappers’ die veroordeelde criminelen blijken te zijn en de druppel is een clipje wat ik zag van een show die uw presenteert. Te zien was de insteek: ‘Raar dat je sommige mensen kunt herkennen aan hoe hun kapsels eruit zien en hun politieke overtuiging daaraan kunt verbinden’. Het bashen van Wilders en Trump.

Indien u vindt dat Wilders er naast zit aangaande zijn visie ten opzichte van de islam, mag dat. Maar ik zou graag eens willen weten als u hand in hand loopt met uw echtgenoot in wijken waar overwegend moslims wonen (Schilderswijk misschien?), zonder camera, hoe het u vergaat. Of in Amsterdam, zodra Gay Pride weer over is, als u zonder uw auto eens een uitstapje maakt buiten de grachtengordel. Of blijft u ‘ver’ van mensen die het overkomt en blijft u liever in de beschermde bubble van de Claudia de Breijs, Paul de Leeuws en meer van dezen? U kent zelf het antwoord.

Er is een woord voor mensen zoals u, en nee, dan bedoel ik niet homoseksueel. U bent een hele grote lafaard. U verraadt met mensen als de Debreijs en de Deleeuws en eigenlijk de complete Vara (daarnaast de NPO), uw lotgenoten (een aantal jaren geleden was dat een verkeerd woord, nu is het actueler dan ooit). Alle mensen in Nederland die een andere seksuele geaardheid hebben dan wat de ‘gangbare’ is, en u weet heel goed wat ik daarmee bedoel, laat u in de kou staan. U besodemietert deze mensen, laat ze vallen. De reden: big paycheck.

Niet te hoeven discussiëren en fact free grapjes maken is een heel groot fenomeen op de NPO. Als ik er langs zapp, het is te ranzig voor woorden.

Ik woon in Zwitserland en zie met lede ogen aan hoe de meeste landen in de EU, met Nederland voorop, richting de afgrond wandelen. En u, als boegbeeld voor anders seksueel georiënteerden, werkt mee om de sneltrein richting die afgrond zo snel mogelijk te laten gaan.

Mensen als Wilders en Trump zijn de laatste bakens in de strijd om de vrije wereld te redden. Wilders staat voor de De Leeuws in Nederland. Denk hier eens serieus over na.

In een moslimland had u reeds aan een touw gehangen of was van een gebouw af gegooid. Een kind had u nooit gehad. Even terzijde, uw kinderen krijgen alle medische bijstand die nodig is, in Indonesië krijgen kinderen geen inenting tegen difterie omdat het vaccin misschien niet halal is. Denk ook hierover even na. Islam is geen vrede, maar overheersing.

Over een aantal jaren, als het zo door gaat in Nederland, bent u de eerste die ‘opgeruimd’ zal worden.

Lees, verdiep, wees niet zo kortzichtig.

 

Veel wijsheid wens ik u toe,

Met vriendelijke groet,

Jan Ottens uit Zwitserland.

 

Foto: screenshot Youtube.


 
True managed webspace

Lees ook deze artikelen

WOLVEN IN DRENTHE ZIJN BUITENAARDSE WEZENS: ‘HUN DNA IS RADICAAL ANDERS’

TIJDREIZENDE FIETS IN GRONINGEN: POELESTRAAT BLIJKT PORTAAL NAAR HET VERLEDEN

BABY MET GOUDEN TANDEN GEBOREN, ARTSEN GESCHOKT

BLOEDDORSTIGE KABOUTERS ONTVOEREN DIEREN UIT ASIEL IN GRONINGEN

BIZARRE METRO-ERVARING: Twee jongens via metropoortjes in ‘ander universum’ terechtgekomen

MYSTERIEUZE VERDWIJNING IN UTRECHT: Studente beleeft introductiedagen in jaren zeventig

SCHOKKEND: MAN VERDWIJNT IN PARALLEL UNIVERSUM TIJDENS BUNGEEJUMPEN

KLM Boeing 747 Sint Maarten

PLANE PORN

ART: SERGEY VINOGRADOV

MORGAN FREEMAN

THIS IS NOT MORGAN FREEMAN…

Pieter Omtzigt

‘CDA ZONDER PIETER OMTZIGT GEDECIMEERD, PROBEERT NU ZETELS TE SPROKKELEN’

Ruben uit Seahorse Parents

RUBEN (M) IS ZWANGER, THE MOTIONPICTURE

Mona Keijzer

PREMIER MONA KEIJZER (BBB)?

Beatrix van Oranje op de Groene Draeck

RTL ”’NIEUWS”’: FOUT HOUT OP EEN BOOTJE VAN DE ORANJES, STOP DE PERSEN!

Sonja van den Ende

POETINS NUTTIGE NEDERLANDSE IDOOT!

Pieter Omtzigt

PIETER OMTZIGT: ‘BOEK MET CDA IS DICHT’

Pieter Omtzigt

PIETER OMTZIGT HEEFT ‘VEEL MOOIS TE VIEREN’

obesitas

OZEMPIC: AFVALLEN DOOR ZELFMOORD?

TPO Podcast