1. Jay schreef:

  vreemd he

 2. RUMDUMDRUM schreef:

  Nee, dat is helemaal niet zo vreemd. Iedereen weet waar dat door komt.

 3. Bas van Stapelberg schreef:

  Klopt inderdaad. Buiten dee randstad wordt geen leraarmmeer gevraagd het speelt alleen in de grote steden. Raar want tot voor 4 jaar terug werden vooral de mannelijke leerkrachten met bosjes ontslagen. Volgens de kaartenbak van het UWV staan er ruim 7000 gediplomeersen leerkrachten ingeschreven, dit aantal is zowel vervolg als basis-onderwijs. Dus wat nou tekort schoolbesturen.

 4. JM schreef:

  Je moet ook een soort masochist zijn om in de randstad les te gaan geven, je krijgt er een bak ellende bij van hier tot Tokyo.
  Hysterische ouders, zaken op school waar niet over gesproken mag worden, terreur in de klas van opgefokte onaangepasten en zo kun je nog wel even doorgaan.

 5. claasje kater schreef:

  Lijkt me volstrekt logisch, ikzelf heb de randstad ook decennia terug al vaarwel gezegd. Je wilt toch niet met alle rotzooi en onaangepasten op die scholen worden geconfronteerd. Maar de d666 elite schijnt het nog niet helemaal te begrijpen.

 6. marina schreef:

  niet zo gek toch? wie wil er nou in de Randstad lesgeven? Raar volk daar, helaas. Brutaal als de beul. Ik zou daar ook NOOIT willen werken.

 7. e schreef:

  Overal in het land verdien je hetzelfde als leraar. En dan zou je in Amsterdam of de Randstad met haar torenhoge huizenprijzen gaan wonen / werken?

Reacties zijn gesloten.