Facebook Twitter rss
 
   

Video – ‘Allah is gay’

 
redactie 10 augustus 2018
 
 
 

3 gedachten over “Video – ‘Allah is gay’”

 1. Huibertt schreef:

  Uitrollen die actie, over de hele wereld. Tip diverse instanties dat ze deze actie kunnen doen!

  Lauren Southern deed het eerder en wordt nu gezien als terrorist in UK , kan er niet meer in! Maar UK is wel het naarste politieke correct hol dat er is. (denk aan politieke gevange Tommy die mentaal gemarteld werd)

 2. John Long schreef:

  Persoonlijk zie ik Paul de Leeuw (de zak) nog niet met zo’n statement komen. Daar is die klojo echt te bang voor. Heeft alleen maar een grote bek tegen gehandicapten

 3. karton schreef:

  Of Allah gay was, weet ik niet. Wat ik wél weet is dat vele z.g. stamhoofden in Afghanistan vaak feestjes vieren waarop jongetjes tussen de 4 en 10/12 jaar moeten dansen. Als één van die kinderen in de smaak valt bij zo’n stamhoofd, zondert dat “hoofd” zich met het kind af, vernielt dat kind volledig en gaat verder met feestvieren. Artsen, aldaar werkzaam (óók Nederlandse) hebben meerdere keren bericht over het “repareren” van de anus van zo’n vernield kind. ‘t Is ongelofelijk schandalig, maar het klopt 100 % !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *