1. Ria Beijer-Korzelius schreef:

  Sargentini met totaal onsamenhangend betoog in het EP deze week over Hongarije. Nu heb ik haar nog nooit betrapt op iets zinnigs, je vraagt je af hoe zo iemand in een parlement terechtkomt! Enfin, goed weerwoord van Orban. Inderdaad, de EU heeft niets te zeggen over hoe een lidstaat de democratische instituties inricht. Orban is voor de 4e keer met grote meerderheid herkozen door de Hongaren, kennelijk zijn zij het eens met zijn beleid. Nog een paar van die geintjes van het EP en Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije stappen uit de EU, net als de Britten!! De Oost-Europese landen hebben pas kort hun vrijheid heroverd na 70 jaar communisme, die gaan zij echt niet inleveren bij Brussel, ze zouden wel gek zijn! Dat zij ook niets voelen voor een invasie van moslimbarbaren kan niemand hen kwalijk nemen als je ziet wat er in de landen gebeurt die wèl die invasie hebben gekregen!! Er is een oorlog gaande om de ziel van Europa, om te kunnen blijven wie zij zijn, dat heeft men in Oost-Europa beter begrepen dan wij in het zgn. “ontwikkelde” Westen!! Petje af voor Orban, hij doet in zijn eentje meer om Europa te beschermen dan al die idioten in Brussel bij elkaar!!!

 2. c.kater schreef:

  Ja GL, kan niets verstandigs uitkomen.

 3. SOIT schreef:

  Toch grappig om te zien dat Nederlanders net zulke inteelt koppen hebben als moslims en ander zwak gespuis.
  Daarom gaan ze waarschijnlijk goed samen.Nederland kan haar landsnaam beter veranderen in de The Titanic Country of inbreeding diversity.

 4. Ben Pakdee schreef:

  Yep. Nederland. Ging ten onder in de Islamitische vloed van 2015…..

Reacties zijn gesloten.