1. Jan3883 schreef:

  Plaasmoorde: moorden op blanken door zwarten, vooral op blanke boeren.

  Is toch allemaal rechtse anti-Zuid Afrika-propaganda, allemaal rechtse leugens volgens linkse Bram Vermeulen/NOS-Journaal.

  Ze hebben er laatst nog een rapportage over gemaakt, viel allemaal wel mee met de racistische moorden van zwarten op blanken, volgens Bram Vermeulen/NOS-Journaal, zoveel waren het er niet.

  Het valt wel mee en zoveel waren het er niet…alleen dat opschrijven maakt me al verdrietig en boos op Bram Vermeulen en NOS-Journaal.

  Cuote que coute blijft Bram/NOS het steeds dictatorialere ANC steunen.

  Totdat Zuid Afrika is afgegleden richting Zimbabwe-toestanden? Denk het wel.

  En dan zeggen Bram en de NOS-Journaal: Wir haben es nicht gewusst/verkeerd ingeschat, ondanks alle waarschuwingen.

 2. Trump schreef:

  Propaganda.allemaal…jullie regering door bemoei . En steun aan de extremisten in Syrië….met 500.000 doden en vluchteling en…naar Europa..,

 3. Gysels schreef:

  Poetin geeft de blanke boeren massaal een tweede kans om te herbeginnen in Rusland waar zij land krijgen.15000 boeren zijn daar al op ingegaan. Wij Westerlingen + de VS laten de Afrikaanse boeren stikken, sterker nog…zij verzwijgen deze quasi genocide.De enige ‘graag geziene’ van de MSM zijn de islamitische koppensnellers van de ‘profeet van de wrede’. Poetin is de enige hoop die de Z.A. boeren nog hebben en mijn raad? Ga naar Poetin en laat die negers stikken, opblazen van de honger door hun onkunde. In meer dan 3000 jaar hebben de zwarten niks, 0.0 bereikt, ze hebben niets eens een werkende stad kunnen bouwen. Ik geeft niets meer om die zwarten!

 4. Jan vd Plas schreef:

  Ach als de blanke boeren verdwenen zijn zullen er weer immense hongersnoden ontstaan in Afrika want de zwarten zijn totaal niet in staat om op grote schaal landbouw te bedrijven.

 5. JanvdPlas schreef:

  Man, man wat zijn die zwarten in die trailer een stelletje ongelofelijke domme simplisten. Daar zitten nou werkelijk echt helemaal nul komma nul hersencellen in de bovenkamers van die gasten. Mama mia wat een debielen!!!

Reacties zijn gesloten.