1. Kees Neppérus schreef:

  Dat zat er aan te komen. Het grootkapitaal moet maar wat meer betalen om hun slaven op legale wijze te vervoeren.

 2. Ria Beijer-Korzelius schreef:

  Wanneer komt er een einde aan die analfabeten die hier maar binnenstromen en niets kunnen dan jatten, roven, verkrachten en moorden?? Afrika moet zijn eigen problemen oplossen, het gaat niet aan deze maar bij iemand anders op het bordje te smijten!! Grendel de Middellandse Zee kusten af met marineschepen van de EU lidstaten zodat er geen migrantenbootjes in zee steken. Stuur al die illegalen zonder mankeren terug naar waar ze vandaan komen. WIJ ZIJN HET ZAST!!! WIJ WILLEN GEEN OMVOLKING VAN EUROPA!!!

 3. Piet schreef:

  Niet omkeren, naar de kelder ermee. Allemaal.

 4. Frans Cobben schreef:

  Economische (zwarte) Migranten kunnen ook werk vinden in West-Afrika of het Midden-Oosten!

 5. HPax schreef:

  Afrika is allang object van Westerse ontwikkelingshulp (OWH). Over het resultaat ervan zijn geen juichende verhalen op te hangen, behalve als je van bevolkingsgroei houdt. Die lijkt door OWH te zijn bevorderd. Ik geef een voorbeeld.

  In 1962 telde Tanzania 10 milloen zielen, in 1988: 23,2 millioen, in 2006: 38 millioen, in 2009 volgens ETU > 40 millioen Demografische gegevens dd 2006 melden voor Tanzania een geboorteniveau van 4,97 kinderen per vrouw; gemiddeld EU-cijfer: 1,47).

  Hoe meer zielen hoe meer vreugde, plegen Hollanders bij kennisneming van dit fallisch nieuws kinderlijk opgetogen te reageren.
  Deze groei heeft haar keerzijde. Konden vroeger zowat álle Tanzaniaanse kinderen lezen & schrijven, nu is dat 75%. Ontwikkelings-hulp heeft mensen verwekt om aan een uitheemse, dodelijke ontwikkelingsmythe te voldoen.
  Deze bevolkingsgroei zien wij thans terug als onze ongewenste immigranten.

  Wij krijgen dus wat wij verdienen.

  Oud Minister Pronk uit Scheveningen financierde boven beschreven drama. Je

 6. JM schreef:

  Het beste dat ons kan overkomen is dat er in een klap een paar miljoen arriveren dan breekt de pleuris uit en zullen ze structureeliets moeten doen.
  Nu blijven ze jaren dweilen met de kraan open.

 7. Bert schreef:

  en ja hoor, de stoere toetsenbordridders van Nederland gaan weer full blast los op een berichtje over migranten, vluchtelingen..worden jullie het nu zelf nu niet eens zat om zinloos te typen met een wijnglas naast de pc ?? Wanneer gaan jullie nu eens zelf de straat op met een spandoek ? nee, dat durven jullie niet. want oh jee, als jullie baas, buurman of kennissen zien hoe jullie echt denken over dit probleem, dan konden jullie wel eens lastige vragen krijgen..dus dan maar veilig wat typen. Ik was ook zo hoor, maar ik heb besloten niet meer te gaan stemmen, ook niet meer zinloos wat te typen…allemaal zinloos. zelfs al krijgen we straks een keer een verstandige regering die de grenzen sluit, nog altijd zitten we te kijken met bijna anderhalf miljoen (!) volgers van het geloof van de vrede..dus dit is een probleem wat gewoon niet meer weg gaat..sterker nog, ook al komt vanaf de volgende regering geen moslim meer bij, over dertig, veertig jaar zullen ze met meer dan wij, authentieke Nederlanders zijn..het enige, maar dat is dan ook het enige, wat nog iets zal veranderen is de komst van een nieuwe Hitler in Europa, die dit probleem radicaal en op gruwelijke wijze zal oplossen. als dit niet gebeurd dan is het over enkele decennia met ons afgelopen. over en uit. wen er maar aan, het is niet anders. ik heb geen kinderen, ben al op middelbare leeftijd, dus mijn tijd zal het nog wel duren. maar wat ik zei, als er geen nieuwe Hitler opstaat dan is het afgelopen. dus wat willen jullie? typen is zinloos en gaat niets helpen. zoveel is duidelijk.

 8. Bert schreef:

  ik moet wel even duidelijk maken hoe ik verder in dit verhaal sta. ik ben geen nazi. ik sta daar ver vanaf. maar ik zou wel willen dat we qua migratie-ellende de klok, laten we zeggen, ruim veertig jaar konden terugdraaien. migratie? ja, dat heben we nodig willen we de idee-fixe van een groeiende economie en stijgende aandelenkoersen in stand willen houden. maar dan wel een zinnige migratie. mensen die wat bijdragen en wat kunnen zijn welkom, maar niet voor altijd. dus tijdelijke arbeidsmigranten, naar zwitsers model. ik sta wel achter mijn uitspraak van hierboven, dat als wij Nederland of Europa weer een beetje in orde willen krijgen dan is er een nieuwe Hitler nodig. want de mensen die wij nu hier binnen hebben gehaald gaan zeker niet meer vrijwillig weg. dus we hebben een probleem wat nooit meer over gaat. sterker nog, als je de geboortecijfers van deze konijnen ziet dan weet je dat ze over enkele decennia hier de baas zijn. wij zijn dan simpelweg in de minderheid. wat ik nog wel wil opmerken: de huidige politiek, Den Haag of Brussel, die werkt met zijn politiek de komst van een nieuwe Hitler behoorlijk in de hand. ik heb een beroep waarin ik dagelijks veel mensen ontmoet, binnen en buitenland, en ik merk dat de mensen de laatste twee jaar steeds openlijker worden in wat zij denken over de huidige politiek. en dat zijn geen laag opgeleide mensen. ik kom duitsers tegen die openlijk hard op zeggen dat het geen gek idee zou zijn als er een nieuwe sterke man kwam en de boel op zou ruimen. heel veel mensen zouden hem opnieuw blind achterna lopen, een paar jaar geleden hoorde ik dit echt nog niet. allemaal in de hand gewerkt door de huidige politiek. dus mocht er een nieuwe Hitler opstaan dan hebben we dit te danken aan hen.

 9. Bertien Sour schreef:

  Wat mij het meest bevreesd dat het de Marokkanen zelf zijn die hun land ontvluchten,of we er al niet genoeg hebben,gisteren nog een rechtszaak moeten onderbreken tussen Mocro-maffia omdat ze zich zelfs in een Nederrlandse rechtszaal nog naar het leven staan en dit soort kan en mag zich hier alles permitteren op kosten van de belastingbetaler.Oh wat zijn die mocro,s trots op hun land en hun Koning,alleen vergeten ze even dat ze zonder centjes niet welkom zijn in hun vaderland Marokko,trouwens ook Turkije,zonder centjes ben je een nul,overgeleverd aan het bedelen op straat,hier krijgen ze een uitkering ofwel duiken ze in het criminele milieu,viva Europa,zoals Bert beschreef.Die krijg je met geen 10 paarden meer het land uit.

 10. SOIT schreef:

  Het nieuws had meer voldoening gegeven als ze een van die boten als Aquarius tot zinken hadden gebracht.
  Maar aan de andere kant het westerse volk laat hun leiders samen met de MNC’s en NGO’s gewoon hun continent ten onder gaan.Ze accepteren dat hete westen gewoon allemaal lage lonen landen zullen worden dan hebben de elite meer en de aandeelhouders. Thja westerlingen jullie hebben behoorlijk wat op te ruimen op hoog niveau. Maar ach dan …thja luie verwende westerlingen … en arabs en afrikanen ..misschien toch ook wel een match.

 11. c.kater schreef:

  tsja, dixit frau dijkstra dom’66

 12. Spiros Pappalamepikkielos schreef:

  Helemaal met Bert eens, alleen vervolgt hij zijn verwijt aan stoere maar verder passieve toetsenbordridders met twee toetsenbordtirades waar de honden geen brood van lusten. Met spandoeken of hooivorken de straat op? Zodra je alleen al de gedachte op internet uit, staat de wout al bij je op de stoep. We hebben onszelf en onze vrijheid en autonomie volslagen verneukt met dat internet. Daarnaast is de gemiddelde nederlander sowieso een zelfgenoegzaam & meegaand schaap dat pas gaat mekkeren (en niet meer dan dat) als het mes de slagader al heeft doorsneden. Vrees dat we van PVV en FvD weinig te verwachten hebben zolang de ambtenarij (net omgekocht met 7% loonsverhoging) uit handlangers van de huidige machthebbers bestaat. Kan ook niet zeggen dat ik zwaar onder de indruk ben van de poppetjes bij die twee clubs. Hopen op een heel dikke economische crisis waardoor alles op scherp komt te staan lijkt mij het enige perspectief waar je nog een heel klein beetje hoop uit kunt putten.

 13. Jay schreef:

  Overbevolking importeren in dichtbevolkte regios uit vrijwel lege regios is gekkenwerk gefaciliteerd door randdebielen.

  Bevolkingsgroei is hetgeen we onder controle moeten krijgen, desnoods met oorlog, om de wereld duurzaam te maken, niet co2 reductie. (oorzaak/gevolg)

 14. Bert schreef:

  @Spiros Pappalamepikkielos: het klopt wat je zegt, zodra je als eenling op je toetsenbord begint te tikken en je tikt je hart leeg in de verkeerde richting welke de overheid wilt dan kun je inderdaad bezoek verwachten..maar ik ben er van overtuigd zodra er een paar duizend man de straat op gaan dat ze de groep als zodanig weinig meer kunnen maken. dus, het is wachten op een nieuwe Fortuyn, geen pegida-idioten, maar iemand met een duidelijke visie en intellectueel genoeg om alles a la Fortuyn te verwoorden. Baudet en Wilders zijn het -helaas- niet..in mijn ogen zijn die twee heren gecontroleerde oppositie, bedoeld en er neer geplant om het onrustige deel van de bevolking rustig te houden. Trap er niet in!

Reacties zijn gesloten.