Geert Wilders: Jenny Douwes ‘verdient geen straf maar een lintje’.

 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 12 oktober 2018
 
 
 
 1. SOIT schreef:

  Narco staat No1 in europa, Witwas paradijs No1 in Europa,Terrorisme financieren, terroristen onderdak bieden. XTC producent of the world. Pegida demonstranten laten aanvallen en ver weg stoppen tijdens demonstraties. Overheid corruptie No1. Volk uitbuiten samen met de Multinationals.

  Gho Ondermijnings Ministerie, politici jullie willen die burgeroorlog wel heel graag. En je gaat hem krijgen ook maar wie beschermd jullie als het moment daar is?

 2. c.kater schreef:

  wanneer gaat het om de treiterturken en marokanen aanpakken?? gelijke monniken gelijke kappen toch om. wat een zwaktebod toch weer, er moet eens flink de bezem door de falende justitievertrekken vol met wegkijkende d66 aanhangers.

 3. Zhen schreef:

  Liegen is geen doodzonde zij Rutte een tijdje terug en dat is nog maar het topje van de ijsberg van wat er hier allemaal gedaan en gelaten wordt. Men kijkt puur naar afkomst en opvatting van personen en als dat ze niet goed bevalt ben je gewoon een target.

 4. Loesje P schreef:

  Voorlopig zijn gewoon de eisen bekendgemaakt. Een snelweg blokkeren is strafbaar. Normaal beboeten volgens de Nederlandse Wet Verkeersregels en Verkeerstekens. Iemand zijn/haar demonstratierecht ontnemen, mag ook niet. Wat mij betreft is de Burgemeester ernstig in gebreke gebleven m.b.t. haar ambtsopdracht. Zij had redelijkerwijs kunnen voorzien, dat wilsonbekwamen, cq jonge kinderen in gevaar zouden kunnen komen door verwacht oproer tussen voor en tegedemonstranten. Dat ouders hun kroost ten alle tijde willen beschermen, lijkt mij vanzelfsprekend. Ook dat had zij kunnen voorzien, n.m.m. Derhalve vind ik haar optreden in deze, op z’n zachtst gezegd, zeer discutabel!

 5. Loesje P schreef:

  tegendemonstranten, moest dat zijn natuurlijk.

 6. fren schreef:

  De zaak roept veel vragen op als; mag men een snelweg blokkeren om zo demonstranten tegen te houden om erger, cq. rellen te voorkomen.

 7. Sjaak is boos schreef:

  Het OM is compleet zot geworden.
  Je zou maar rechter wezen in deze.

  Ik stel voor dat er een fonds wordt opgericht voor het hoger beroep.

 8. Ria Beijer-Korzelius schreef:

  Het OM vervolgt willekeurig en dat zorgt voor rechtsongelijkheid! Turken blokkeren tot 2x toe de Erasmusbrug zonder toestemming om hun liefde voor Dictator Erdogan te demonstreren, een man met bloed aan zijn handen. Als een Turkse voetbalclub wint of God beware het Turkse nationale elftal, dan staan A’dam en R’dam op de kop, ook zonder toestemming. Geen haan die er naar kraait en zeker het OM niet!! Dus waarom al die ophef over een stel ouders die niet willen dat een uiterst kleine groep beroepsquerulanten het feestje van hun kinderen verstoort?? Ik vind mw. Douwes een held, ga maar demonstreren tegen Zwarte Piet in A’dam, daar vinden ze dat geweldig. In de rest van Nederland blijft Zwarte Piet gewoon zwart, zoals het hoort!! En verder geen gezeik!!! Pfffffff………….

 9. fren schreef:

  Ik vraag mij wel af;

  Kennelijk zitten er in die antizwartepietbende lieden die door de strafrechter onherroepelijk zijn veroordeeld.

  Is die bende dan een criminele organisatie.

 10. john schreef:

  De Friezen hebben weer bewezen dat ze pal staan voor ZWARTE piet en zo hoort het ook!!! Het schijtbakken O.M pakt natuurlijk niet die blokeerturken aan NEEE schijtbang dat ze zijn , wat een laf land

 11. Hugo van H. schreef:

  Het beletten dat een groep mafklappers een kinderfeest verpest noem ik burgerplicht.
  Wilders heeft gelijk, dit verdient een lintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *