1. Huibert schreef:

  Alle beschuldigingen naar Trump blijken niet meer dan systematische laster van linkse mensen te zijn.

  Hun superioriteitsgevoelens van moraliteit zakken in elkaar als een plumppudding als ze zich beseffen hoe ze zich hebben gedragen. Dit zullen de meeste linkse mensen niet aankunnen.

 2. fren schreef:

  Och zelf heb ik er nooit van gehoord dat miljardairs zich belangeloos inzetten om de positie van arme mensen te verbeteren, en ook in de onverkwikkelijke affaire trump hetzelfde laken een pak.

  Een door en door verwend nooit volwassen geworden pochertje van het soort 10 leugens per uur anders is het niet leuk.

  Onbegrijpelijk dat kiezers dit soort miserabele clowneske figuren hun stem geven maar was dat ook niet het geval ruim 100 jaar geleden in Amsterdam toen daar een alcoholische zwerver genoeg stemmen vergaarde om in de Gemeenteraad zitting te kunnen nemen.

 3. Gerrie schreef:

  Nogmaals voor Fren: http://www.magapill.com/

  En deze: https://youtu.be/HI8e7-PzoAg

  Ik zie weer een hoop projectie.

 4. Gait schreef:

  Het Benghazi debacle, vertrouwelijke mail op eigen server en ontiegelijke zelfverrijking. Daarmeë was de keuze voor de Amerikanen niets anders dan: a known crook or unknown businessman! Enig huiswerk verrichten en wat is eea dan toch wel degelijk te begrijpen!

 5. Mark Rutte schreef:

  zelfs CNN geeft to dat Trump het iedere keer bij het rechte eind heeft:
  The problem is he is always right.

  Nadat je een poosje stil bent geweest zie je wat het echte probleem is CNN, Democrats etc hebben een tyfushekel aan de man,. niet aan wat hij doet.
  Kleuters..

 6. Zeikerd schreef:

  Die Kanye is echt helemaal de weg kwijt, die hoort in een gesloten inrichting. Waarom wordt zo een debiel daar uitgenodigd? En moet je de rest er bij zien zitten, wat een droevig gezelschap.

Reacties zijn gesloten.