Praat eens over een onderwerpshow – met Willem Treur #10, aflevering: Rob Jetten vs. Geert Wilders.

Rob Jetten is in euforische stemming omdat de afschaffing van de dividendbelasting is afgeschaft. Daardoor is er twee miljard vrijgekomen voor lastenverlichting waar íédereen van profiteert, en zéker het midden- en kleinbedrijf. Zoals daar bijvoorbeeld is: de bakker op de hoek. Ook Geert Wilders heeft een bakker op de hoek en daarom checkt hij even dubbel bij Rob Jetten of de bakker op de hoek echt 100% zeker zal profiteren van de twee miljard lastenverlichting. Ook zo benieuwd hoe dit afloopt? Kijken dus!!

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 17 oktober 2018
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

7 Comment
Bas van Stapelberg 21 oktober 2018
|

Universiteiten in België staan mijlenver voven die Nederlandse troep met hun grote slabekken, blablabla typisch Nederland. Trouwens op de website van De Bende van Nijvel.com staan interessante artikelen over die zogenaamde zielige Khasoggi, shit helemaal niet zo onschuldig dus. Lezen want deze berichten kom je niet tegen in de msm. Die publiceren alleen iets als er in Rusland een homo zijn teen stoot, nietwaar smerige D'66.

fren 21 oktober 2018
|

Alleen maar enkele politici die mammoettranen huilen om het heengaan van die Kok, verder is iedereen kennelijk opgelucht en met hun frisse natrappen slaan zij de spijker op de kop. Wat een opluchting en wat een geluk dat hij niet nog ouder is geworden anders zou hij het pensioenfonds nog verder hebben leeggevreten en bleef er nog minder voor ons over. Types als die Kok kunnen wij missen als kiespijn.

Frans Cobben 20 oktober 2018
|

Rob Jetten(Democraten 66) moet zich beter voorbereiden en een volledig overzicht geven van ALLE belastingen(loonbelasting, omzetbelasting, accijns, vennootschapsbelasting)!

Reindert Bronsema 19 oktober 2018
|

Inmiddels mijn favoriete show, die alle andere overbodig maakt!

Carol Anderse 19 oktober 2018
|

Dat worden wij lijkt wel bewust zo gehouden, dom bedoel ik: door het onderwijs, door het minimale en selectieve NOS-nieuws, dat zo weinig betrouwbare informatie geeft, dat half Nederland naar Belgie uitwijkt, of dit nog gaat doen, Belgie, dat nu ook al hoger staat op de wereld - universiteits - rankinglijst! En onderwijs was het sterke punt van . . . . D'66 en PvdA! Wij breken Nederland moreel hoogstaand af, is daar het motto.

Frank de Vries 19 oktober 2018
|

Bravo! Kenmerkend voor zijn persoon en partij D66 (luxe bijwagen PvdA en dus pro-EU-harlekijn en "ONZE CULTUUR vernietigende en VOLKS verradende "Pechthold II" En dit soort naoorlogse dwaze "NITWITS" noemen zich "volksvertegenwoordigers"?? Helaas: Elk volk verdient zijn zelf gekozen leiders"! Ned. is steeds een beetje meer dom!

Bas van Stapelberg 18 oktober 2018
|

GW ijzersterk de laatste tijd. Aan de andere kant is dat superzaadje Jetten eigenlijk voor geen enkele oppositiepartij een waarsige tegenstander. Fantastisch dat die sekte deze baal bastaardsuiker voorzitter heeft gemaakt want nu weet je in ieder geval dat die sekte niet meer dan 5 zetels gaat halen.