Hans Goedkoop: Wij, witte Nederlanders, zijn veel erger dan wij weten.

https://wnl.tv/2018/10/18/hans-goedkoop-witte-nederlanders-blind-kleur/

 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 18 oktober 2018
 
 
 
 1. Reinder schreef:

  Hans Goedkoop is een stuk erger dan wij allemaal vermoeden. Hij is links, dus fascistisch, racistisch en leugenachtig. Juist omdat hij een racist is, kan hij niet begrijpen dat andere mensen dat niet allemaal zijn.

 2. Bas van Stapelberg schreef:

  Nou Hans Goedkoop daar heb ik jou niet voor nodig om zoiets te concluderen. Maar wel ook feiten benoemen hoor. De meeste voorouders van Nederlandera stierven jaar in jaar uit van de honger en stonden tot hun dood in de klei om maar wat te etente hebben Adel en geestelijken hielden zich volop met oorlog bezig door allea een kopje kleiner te maken.
  Die gezelllige Haagse familie waar de mensen voor staan te juichen en de complete Nederlandse elite van vroeger en nu daar moet je zijn Hans.
  Dat deze groep bestaat uit psychopaten weet iedere Nederlander hoor.

 3. Marien schreef:

  nou is ‘ie toch echt helemaal de weg kwijt.
  In Zuid Afrika wilden de Voortrekkers afspraken maken met de inheemse leiders die ze pas na ca 1000 km landinwaarts tegenkwamen. Echter kwamen die later terug om hen af te slachten en moesten ze zich verdedigen. Omdat ze geweren hadden en taktiek hebben ze dat nipt gewonnen. Slag bij ‘Bloedrivier’. Later toen er goud werd gevonden en de Engelsen hun deel kwamen opeisen, begon de ‘Boerenoorlog’.
  Ik denk dat de interpretatie van dhr Goedkoop absoluut niet klopt en ik maak ook bezwaar tegen het gebruik van het woord ‘wij’.
  Wellicht kan dhr Goedkoop ook iets zeggen over de genocide op de Armeniers door de Turken of over de 80 jarige oorlog wat de Spanjaarden hier uitvraten. en de ‘gekleurde medemens’ in Nederland stamt OOK af van oorlogvoerende volkeren. Elke oorlog kent schuldigen en niet schuldigen. Ik vind zijn statement wat ik hier lees. VEEL te kort door de bocht en beledigend voor de Nederlanders. laten we eens bekijken wat groot deel van de immigranten en hun nazaten HIER allemaal doen. Maar ja. DAT mag nou weer net niet gezegd worden.

 4. Marien schreef:

  En, Hans, de Engelsen introduceerden in Zuid Afrika tijdens de Boerenoorlog het fenomeen ‘concentratiekamp’. Misschien ook een nieuw feitje voor hem.
  En als we dan zo nodig met onze ‘gekleurde’ medemens moeten praten, wil ik het wel eens hebben over onderdrukking van vrouwen en verminking en lijfstraffen en wat te denken van eerwraak en ‘steniging’. Ontvoering van kinderen naar land van herkomst. Fijn hoor, Hans, die nieuwe groepen.

 5. R. Ealist schreef:

  Ik, als witte nederlander, herken mij niet in dit beeld wat dhr Goedkoop schetst. Maw: Praat voor jezelf , je bent zelf erger dan je denkt. En goedkoper ook….

 6. Vladimir schreef:

  Die. Is. Af.

 7. Out Riool schreef:

  Gelukkig ben ik een Blanke Nederlander

 8. Eric schreef:

  ..goedkoop gelul..
  er zijn genoeg bruintjes zwarte en getinte mensen te vinden die precies zo denken als bleekscheten,witte mensen
  de blankhuiden..
  daarnaast ga je nooit vooruit als je maar blijft hangen graven en zaniken over het verleden

  Ik heb ook een tintje!

  Het gaat niet om de kleur het gaat om het gedrag
  vaak onaangepast door cultuurverschillen en indoctrinatie van geloofsovertuigingen die ons hier vaak door de strot gedrukt wordt en wij maar passief moeten accepteren.

  Volgens mij zijn Wij hier in Nederland de nieuwe slaven aan het worden van GOEDKOPE LINKS-GEKKIE TYPES

 9. Nick schreef:

  Ik als blanke Nederlander ben het met witte hans goedkoop eens en ben daarom ook van mening dat witte nederlanders zoals hans goedkoop ongezien de tyfus kunnen krijgen zodat blanke Nederlanders zoals ik eindelijk een keer bevrijd zijn van wit tuig zoals hans goedkoop. Witte hans, zelfmoord is goedkoop, ik zeg doen!!

 10. Breedbekkikker schreef:

  Als historicus heeft mijnheer Goedkoop bijzonder weinig kennis van geschiedenis.
  Feit: Blanken werden net zo makkelijk slaaf gemaakt, nota bene onder meer door juist die Marokkanen (Barbarijse zeerovers).
  Feit: West Afrikaanse negers werden door stammen in dezelfde regio tot slaaf gemaakt en doorverkocht aan zowat iedereen.
  Feit: Oost Afrikaanse negers werden op dezelfde wijze doorverhandeld naar Arabische landen.
  Feit In Indonesië werd zowat iedereen door iedereen tot slaaf gemaakt.
  Feit: In het oorspronkelijk grondgebied van de Nederlanden (dus niet de koloniën) bestond de slavernij onder blanken onderling: horigheid en heerdiensten. Andere slavernij bestond in Nederland niet, alleen in de koloniën.

  De koloniën zijn nu geheel of grotendeels zelfstandig, zodat Nederland de facto niets meer met de geschiedenis te maken heeft.
  Verder was de slavenhandel door de Nederlanders slecht een voetnoot in de geschiedenis, zeer beperkt in tijd, plaats en economisch belang.

  Terug naar school, mijnheer Goedkoop.

 11. Sjaak uit Dordt schreef:

  Die witten (lees:linksen) zijn erg, maar gelukkig zijn de blanken wel goed.

 12. Spiros Pappalamepikkielos schreef:

  Dank voor de verhelderende uitleg, heren/dames. tv gaat hier altijd uit als dat irritante deugmannetje Goedkoop op dat vrome vpro-toontje komt prediken. Wacht maar tot je als evidente nicht een keer de helft van je tanden kwijtraakt door een hondsdolle exponent van een van die zielige onderdrukte bevolkingsgroepen.

 13. Johannes J. schreef:

  Zo wordt ik wel erg goedkoop zwart gemaakt. Ik ben inderdaad in Zuid Afrika geweest, maar heb me daar uitstekend gedragen, was niets mis mee.

 14. Frans Cobben schreef:

  Kijk niet naar ras of huidskleur, maar naar de keuzes die elke man of vrouw zelfstandig en persoonlijk maakt(of niet maakt)! Socialistische rassenhaat is ook rassenhaat!

 15. fren schreef:

  Smerig verhaaltje van jou, Hans.

 16. Demon schreef:

  Hoe de fuck is Hans Goedkoop om mij met zijn moralistisch verhaal lastig te vallen.Hij gebruikt zijn programma om politiek te bedrijven.Zijn policorrecte boodschap te verkondigen.Opzouten laat hij zich bij de feiten houden.Hij heeft het over WIJ “WITTE”.Ik ben niet wit .Blank ben ik sukkel.En ik hoor niet bij Jou “wij witte Nederlanders

 17. Tobi schreef:

  Van Hans, als deugmensch, had ik eerlijk gezegd, weinig anders verwacht
  het voortdurend over witten ipv blanken hebben, gaf het eigenlijk al zo’n beetje weg
  dat we hier met een doorgdraaide malloot van het zuiverste water te maken hebben
  aldus deze mede-historicus

 18. Jay schreef:

  domme goedbedoelende idioot

 19. Bertien Sour schreef:

  Voor alle bovengenoemde reageerders +10.Goedkoop hopelijk lees je deze reactie,s ook eens,je bent een witte racist,gelukkig lopen er hier in Nederland maar weinig witte rond want hoe je keert of draait wij zijn en blijven blanke mensen.Donderstraal op met je geschiedenis,hoelang wil je dat de blanke Nederlander blijft bloeden voor een verleden waar wij nu al generatie,s lang dag in dag uit op worden aangekeken.Durf met trots te zeggen dat mijn grootouders en ouders Nederland hebben heropgebouwd en daarbij miljoenen Nederlanders zijn blijven vechten tegen de Duitsers tijdens wo1 en 2,toen ons Duits Koningsrijk als hazen de vlucht namen.Koninging Whilhelmina destijds als eerste vluchtte naar het VK ,later haar Duitse dochter Koningin Julliana met haar Duitse prins naar Canada is gevlucht en de Nederlander overgaf aan de Duitsers al haar bezittingen mee nam terwijl hier de boer door de duitsers nog van z,n laatste kip werd berooft.Ik kan zo nog wel even doorgaan Goedkoop,maar daar wordt ik alleen maar depressief van.Witte grosmaul van Duitse bloed ga met je verhaaltje geschiedenis na de 2e kamer man.

 20. deugniet schreef:

  Mijn voorouders uit de periode waar goedkoop op doeld, waren straatarm en dat waren de meeste wel destijds en hebben ook nooit geprofiteerd hiervan. Degene die hier aan verdienden waren toen al welgestelden. Ik zou zeggen tegen goedkoop, ga daar maar eerst naar toe, de families in Wassenaar en Amsterdam die hier rijk mee geworden zijn.
  Maar dat ga je niet doen, het is makkelijker om nederlanders een onterecht schuldgevoel aan te praten.Bangeschijtert.

Reacties zijn gesloten.