1. Frans Cobben schreef:

  Een moedige stap van de Canadese regering(vrije Hash) en een grote klap voor de georganiseerde misdaad in Canada!

 2. Nick schreef:

  Nu begrijp ik de hetze tegen tabak van overheden, ze gaan in de wietkweek.

 3. bart van zevenslooten schreef:

  Van de zwarte markt naar de vrije markt. Prijzen omhoog? Dat doet prijsafspraken vermoeden, en dus slechts een paar hoofdproducenten. Zal mij niets verbazen wanneer blijkt dat ze in de regering ergens zetelen.

 4. bart van zevenslooten schreef:

  En weten we ook waarom Alexander Pechtold op die penthouse mag passen. “Vruchtgebruik”, my ass.

 5. Spiros Pappalamepikkielos schreef:

  Verwende jankerds die Canadese blowers of verdienen ze daar zo slecht? Volgens linkartikel Newsweek lopen de prijzen voor legale wiet in de provincie British Columbia uiteen van (omgerekend) 4,70 tot 9 euro de gram. Onder de 9 euro is zelfs in een niet al te toeristische nl coffeeshop vrijwel niets te krijgen. 12-15 of meer euro de gram voor een ‘mooi’ soortje is heel normaal.

 6. Gerrie schreef:

  @Frans
  Nee dus. De illegale wiet is de helft goedkoper. De georganiseerde misdaad blijft dus gewoon bestaan. En dat is niet vreemd. Legale wiet moet legaal geproduceerd worden. Er moet dus keurig belasting, energie, lonen etc. betaald worden.

 7. bart van zevenslooten schreef:

  @Gerrie
  Ah, vandaar. Toch wel tof van die criminelen dat ze hun wiet verkochten voor net boven de kostprijs om hun klanten ter wille te zijn. Zededen het duidelijk niet om er rijker van te worden.
  Dat zouden meer illegale drugsproducenten moeten doen

 8. Gerrie schreef:

  Illegale moonshine is ook goedkoper dan commerciele alcohol om precies dezelfde redenen. Heeft niks te maken met ‘toffe criminelen’.

 9. Nick schreef:

  Het woord zegt het al, weed is onkruid en bijna niets groeit sneller en beter dan onkruid, dus het is wel degelijk vreemd dat legaal gekweekte weed duurder is dan bv tomaten want in een tomatenkas kan je zonder iets te veranderen weed kweken, je hebt exact dezelfde spullen en voeding nodig.

Reacties zijn gesloten.