1. Nick schreef:

  De karavaan is geen toeval maar het tegenovergestelde van het beoogde doel wordt behaald, vooral zo dóórgáááán.

 2. Gerrie schreef:

  George Soros strooit weer eens met geld.

  https://youtu.be/nB-Q_2YqmmE

 3. Gnaues schreef:

  Pfff

 4. Frans Cobben schreef:

  De USA-regering heeft jarenlang met veel wapens een wrede burgeroorlog in Guatemala aan de gang gehouden, heel logisch dat veel arme mensen weg willen uit Guatemala.

 5. deugniet schreef:

  Mogen wij dan ook Spanje binnenvallen, na ons 80 jarig lijden?

 6. Kees Neppérus schreef:

  Wat denken ze te gaan doen in de USA? Gratis huis, Miele en uitkering? Ik vrees dat ze dan bij Rutte moeten zijn.

 7. Nick schreef:

  @Frans
  Werden ze gedwongen die wapens te kopen en een burgeroorlog te voeren, dacht het niet. Ben het echter wel met je eens dat de vorige presidenten (> globalisten ) het liefst overal op de wereld een puinhoop creëren zodat vluchtelingenstromen ontstaan en door het westen opgenomen moeten worden omdat “wij” schuldig zijn. Gelukkig is Trump uit ander hout gesneden (> geen globalist ) en ben daarom blij dat het Trump en niet de globalist hillary is geworden.

 8. FB schreef:

  Trump is geen haar beter. Die verkoopt voor miljarden aan wapens aan de regering van Saoedi Arabië, die daarmee oorlog voert in Jemen. Worden de Saoedis gedwongen oorlog te voeren? Of om journalisten op te sluiten of te vermoorden? Dacht het niet.

 9. NPC #904567 schreef:

  Eens met internetvriend FB. Orange man bad. Was Obama nog maar president, was Hillary maar president. Die deden dat soort dingen niet. #resist #impeachdrumpf

Reacties zijn gesloten.