1. Roosje schreef:

  Vanwege Hiddema weer even gekeken ondanks weerzin tegen die oerdomme sukkel van Mens. Getuige weer ‘Het onderste uit de PAN halen’. Terwijl Hiddema net nog de huiste uitdrukking had gebezigd: ‘ ….uit de KAN’. Een superdom figuur, die Mens.

 2. Paulus schreef:

  Wat een baas is Hiddema toch!

 3. deugniet schreef:

  Onze kamer wordt bevolkt met baantjesjagers en geen politici. Het is onbegrijpelijk dat dit wordt getolereerd door de bevolking.
  Met stuurt regelrecht aan op collectieve zelfmoord, lemmingen zijn hierbij vergeleken nog intelligenter.

 4. Bertien Sour schreef:

  Maw als ik het goed begrijp mag De Jong naar Marrakesh en immigratiedeal gaan ondertekenen terwijl hij van toeten of blazen weet,dus onze vice-premier zit ergens in een kamertje te wachten dat hij “Het loopjongetje van Rutte”mag komen opdraven als zijn grote Baas elders verplichtingen heeft,mooie boel daar op het binnenhof.

Reacties zijn gesloten.