1. Frans Cobben schreef:

  De Belgische Staat deed en doet veel moeite om grote industrie-ondernemingen binnen te halen(zie de havens van Gent en Antwerpen), natuurbescherming en zuivere lucht zijn dan veel minder belangrijk. Veel vuile vieze lucht waait weg naar de Noorder-buren.

 2. Nick schreef:

  Vind je het gek als die bolle timmerfrans in brussel een scheet heeft gelaten.

 3. Abri079 schreef:

  Logisch. Die uitvreters zitten zelf in Brussel en willen enkel het beste voor zichzelf.

 4. Zhen schreef:

  De Belgen moeten in Brussel de huur van vele burelen maar opzeggen en de bewoners maar als non grata naar Frankrijk sturen naar de catacomben en holen in Straatsburg en omgeving. Dat scheelt dan gelijk ook veel uitstoot van het heen en weer reizen van vele EU zakkenvullers. Hebben ze trouwens zelf al eens overlegd hoeveel CO2 en vervuiling al die EU kantoren, burelen en onderdak en reizen wel niet is ? Dat zou ik best wel eens willen weten.

 5. Bertien Sour schreef:

  @ Zhen: Volkomen met je eens,daar zitten ze dan met zo,n 5ooo werknemers in hun gigantisch gebouw in het Brussel,ze komen met z,n alle op de fiets naar Brussel? Ze gaan met z,n alle van Brussel naar Straatsburg met de fiets? Ons kabinet is zo,n 2 jaar geleden uitgerust met een nieuw wagenpark (Mercedes) nee geen E-cars volle bak benzine,onze Koning het voorbeeld van de Nederlandse burger is laatst nog naar Luxemburg gevlogen met zijn vliegtuig ,terwijl er via het OV een goede verbinding is,of zijn staatsbezoek naar de UK makkelijk te doen via het OV vanaf Brussel is er een rechtstreekse verbinding,oh nee wacht even dat is een Koning niet waardig.

 6. D.Rol schreef:

  Als je op de wereldkaart zoekt op fijnstof, zul je zien dat nederland en China tot de meest vervuilde landen ter wereld behoren. |Dus wat nu met vervuilde lucht bedoeld wordt, het is maar net welke criteria je hanteert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *