Advocaat Gerald Roethof: Jos Brech ontkent verkrachten en doden Nicky Verstappen.

https://www.ad.nl/binnenland/advocaat-brech-ontkent-betrokkenheid-bij-dood-nicky~a263a7e4/

 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 9 november 2018
 
 
 
 1. Xavier schreef:

  Na vanmiddag vrees ik dat hij toch een flinke douw gaat krijgen, 240 uur taakstraf of iets dat even draconisch is.

 2. bboersma schreef:

  Ik verwacht nu vrijspraak. Zo slap zijn ze wel.

 3. Bert schreef:

  Hoezo slap ? Het zou juist uitstekende rechtspraak zijn. Je kunt toch niet op basis van 1 haar iemand veroordelen voor ontvoering, verkrachting en moord van een jongen ? Alleen maar op onderbuikgevoelens en op basis van dat ie eerder met andere jongetjes viespeukerij heeft uitgehaald ? Dat is géén sluitend bewijs dat hij alles wat word beweerd met Nicky heeft gedaan. Het zou een mooie boel worden, dan kan iedereen zomaar van zijn bed gelicht worden bij het kleinste flintertje dna wat ergens gevonden word.
  Luister: ik zeg ook dat hij er -vermoedelijk- wel degelijk flink mee te maken heeft, en ook mijn -dikke- onderbuik zegt dat ie het dan ook wel gedaan zal hebben. Maar, er is geen sluitend bewijs. Of, er gebeurd een wonder en de man krijgt wroeging en bekend volledig de zaak, en anders zullen ze de man uiteindelijk moeten laten lopen, en kan hij sowieso nog een flinke zak geld eisen en meekrijgen. De nederlandse justitie heeft, zoals wel vaker, gefaald. Ze hadden niet meteen alles aan de klok moeten hangen, hongerig naar erkenning en succes, maar geduldig moeten wachten, de man in de gaten houden, en hoe erg het ook klinkt, wachten tot hij weer de fout in ging, want predators zoals deze man gaan altijd weer wat uitvreten, en dan oppakken en dan levenslang opbergen en proberen er nog een bekentenis uit te persen van deze eerdere zaak. Nu zullen ze hem moeten laten lopen, hooguit een klein strafje, en dan kan hij nog jaren en jaren wederom jongetjes te grazen nemen.

 4. Bert schreef:

  En dan lees ik dit nog:https://www.1limburg.nl/familie-nicky-na-ontkenning-belangrijkste-niet-beantwoord?context=default

  De vermoedelijke dader hoeft dat helemaal niet uit te leggen. Dat moet juist het OM doen. Deze moeten verklaren en hard maken hoe de haar op de onderbroek komt. Als zij dit aannemelijk kunnen maken dan kan een rechter (ook nog niet eens zoveel ) er iets van maken. Als de vermoedelijke dader slim is, en dat is hij volgens mij ook best wel, dan houdt hij juist stijf zijn kaken op elkaar over de haar. Want dat is het enigste echte bewijs wat er is. Ik liet het OM rustig met iets komen en dan pas liet ik mijn advocaat de theorie onder uitschoppen. En geloof mij, dat is redelijk gemakkelijk te doen. Hij kan simpelweg verklaren dat JB smorgens vroeg over de hei heeft gewandeld, het ontzielde lichaam heeft aangetroffen, toen is er een haar van het hoofd van JB op het slachtoffertje gevallen, JB is in paniek geraakt, gezien zijn verleden en heeft zich uit de voeten gemaakt: weg theorie, weg zaak.

 5. Bertien Sour schreef:

  Beste Bert hoe erg ook,maar ik denk dat je nog eens gelijk gaat krijgen.Jos B is slim genoeg om aan te geven dat hij regelmatig wandelde/fietste rondom de vindplek van het vermoorde jongetje,daarbij verliezen we per dag een 100 tal haren die met de wind wordt meegenomen dus kan het zijn dat die haar meegevoerd door de wind op het lichaampje terecht is gekomen,vraag mij dan wel af waarom hij wat betreft dit/zijn dna spoor geen openheid geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *