Elsevier: ‘Debat over Verdrag van Marrakesh op agenda dankzij Elsevier’, aldus Elsevier over Elsevier.

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/11/hoe-kwam-marrakesh-maar-niet-op-de-agenda-655621/

 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 9 november 2018
 
 
 
  1. Peter van Roest schreef:

    Elsevier hahahhahajjajaa.

  2. SOIT schreef:

    Is dat dat toilet blad dat geen kritische reaguurders toelaat op hun forum?

  3. Ria Beijer-Korzelius schreef:

    Wat voor blaadje de discussie heeft aangezwengeld zal mij een worst zijn, als er maar voor gezorgd wordt dat dit Verdrag niet wordt getekend!! Typerend dat heel Nederland nergens van wist over zo’n belangrijk onderwerp!! Dit verdrag is een mislukt misbaksel dat ons weer miljarden gaat kosten!! Alle voordelen worden gelegd bij migranten, wij zouden voor alle analfabeten ter wereld de rode loper moeten uitleggen, en wij moeten reuze blij zijn dat wij hen tot in lengte van jaren mogen onderhouden!! De landen van herkomst wordt geen enkele verplichting opgelegd hun eigen lieden binnen hun grenzen te houden, of op enige wijze bij te dragen aan het stoppen van deze volksverhuizingen!! Kortom: de problemen van de Derde Wereld worden ongegeneerd op ons bordje neergelegd en met de criminelen uit heel Afrika mogen wij het fijn zelf uitzoeken!! Migratie van mensen die hier willen en kunnen werken is nodig, maar die mensen zullen uit het Oostblok moeten komen en niet uit Afrika of het Midden-Oosten!! Er zijn mensen met kennis en kunde nodig, niet met 2 linkerhanden en een zucht tot luiheid!!! Die kunnen wij missen als kiespijn!! Nog meer van die nutteloze opvreters erbij en de hele verzorgingsstaat stort als een kaartenhuis in elkaar!! Landen als Australië, het VK, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije, Polen, Denemarken etc. etc. gaan het verdrag niet ondertekenen. Nederland doet er verstandig aan dat ook niet te doen. Je komt hoe langer hoe meer in een spinnenweb van verdragen en overeenkomsten te zitten waarin je niet voor- of achteruit kunt, en niet meer zelf kunt beslissen over wie je binnenlaat en wie niet!! Onacceptabel en buitengewoon stom!! De Nederlanders willen dat niet, wij hebben onze buik vol van meer dan 200 nationaliteiten binnen onze grenzen!! Nederland is er niet door vooruitgegaan, integendeel, dit land is kapot gemaakt, verarmd, gecriminaliseerd en verloederd door het tuig van overal en nergens vandaan!! Dom, dommer, domst!!!

Reacties zijn gesloten.