Video – NGO’s teaching migrants to lie: ‘We coach people how to have characteristics of a trauma’

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 12 november 2018
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

15 Comment
Cool Pete 14 november 2018
|

George Soros + "foundations", is een grote aanjager en financierder van veel "ngo's".

D.Rol 14 november 2018
|

Er wordt niets aan gedaan zolang de supermarkten nog vol liggen en de schaapjes nog op vakantie kunnen. Gaat eigenlijk altijd zo, drie dagen geen voedsel en de vlam slaat in de pan, eerder niet in het volgevreten westen.

Jan de Jong 13 november 2018
|

Steun Lauren Southern. Doet ook goed werk m.b.t. Z.Afrika. Werd van Patreon afgegooid.

Maurits 13 november 2018
|

Stop met geld geven aan organisaties die deze NGO's financieel ondersteunen zoals b.v. de Postcodeloterij

Lodewijk Langeweg 13 november 2018
|

Kopieer/plak in YouTube: Barbara Spectre on Multiculturalism, Israel, and the Refugee Crisis Ook: "(((Globalists))) discuss how to subvert Poland and destroy the Polish people"

JM 13 november 2018
|

NGO's zijn criminele organisaties en dienen per direct verboden te worden.

Piet 13 november 2018
|

Wie heeft er nog meer bewijs nodig dat die zg. ngo's criminele organisaties zijn. Zij behoren van hoog tot laag berecht te worden door een tribunaal. Ik weet niet of het handig is om de doodstraf weer in te voeren, maar het zal zeker opruimen in de varkensstal die hulpverlening heet.

rico hofman 13 november 2018
|

Het verrassende ervan is dat er niets aan wordt gedaan. Ik kan mij niet voorstellen dat het al die tijd niet bij de immigratie dienst is opgevallen. Het moet bekend zijn en wordt dus gewoon toegelaten en geacpteerd.

Nick 13 november 2018
|

De massamigratie is bewust op gang gebracht vanwege zeer dubieuze globale politieke doeleinden, de misdaden als in de video worden geaccepteerd omdat het de politieke doeleinden dient en daarom blijft het buiten de msm. Wat wij vandaag de dag meemaken is een mensenschending van het europese volk, ze hebben europa in afzienbare tijd dusdanig veranderd dat het nooit meer hetzelfde zal zijn ten koste van de oorspronkelijke bevolking. Het is een grof schandaal, de omvang en de consequenties zijn nog niet volledig tot ons doorgedrongen, wanneer dat gebeurt is het te laat en dat is niet onze schuld, we zijn verraden, misleid en afgebrand.

Hubert de Strooyer 13 november 2018
|

Links is de duivel.

lucchio 13 november 2018
|

Deze mensen en hun organisatie ontmantelen en ophangen aan de hoogste boom, dit is verraad en hoog verraad. Er is hier duidelijk een agenda "Europa moet kapot economisch en het europese ras moet vernietigd worden". Nu is de tijd om er wat aan te doen straks is het te laat.

Jay 13 november 2018
|

Het wordt tijd dat die NGOs eens flink tegengas krijgen EN verantwoordelijk worden gehouden voor de culturele en financiele schade die ze aanrichten over onze ruggen heen.

Paul 13 november 2018
|

Criminele 'hulp' misleiders

Bart van Zevenslooten 13 november 2018
|

Merk je hoe vaak ze zegt; natuurlijk zijn er echte vluchtelingen. De aandachtsspanne van Links is zo kort dat als zij dat niet om de 3 minuten zou zeggen, er vanzelf opeens een rode vlag in de hoofdjes van SJW wappert met daarop; racist.

SOIT 13 november 2018
|

Waarom zouden alleen god en alha het recht hebben om mensen te doden!???