1. Ben Pakdee schreef:

  In Twente staan huizen leeg, begrijp ik. Waarom worden er dan asielanten per se in Amsterdam binnen de ring geplaatst, terwijl daar de autochtone bewoning al 15 jaar smachtend op een woning wacht?

 2. SOIT schreef:

  Het concept Tiny House is een armoe hoax van de overheid en het groot kapitaal/NGO’s. De mensen langzaam aan zo arm maken en het leven zo duur maken door de vaste lasten en belastingen. Terwijl multinationals en de grote bedrijven geen drol afdragen maar alle maatschappelijke kosten worden afgewimpeld op de burger door graaiende banken grote bedrijven politici en ambtenaren die al meer verdien zonder ook maar iets te presteren en zonder resultaatgericht iets neer te zetten voor het volk en dan als politici doen alsof dit het nieuwe wonen van de toekomst is. De overheid en de multinationals oplichters die geen bestaansrecht meer hebben het is.

 3. SOIT schreef:

  (ambtenaren die als maar meer verdienen) Elk jaar er 8% salaris bij krijgen.

 4. Anti sjw/slinks schreef:

  Ik Woon in het mooie Twente.
  Mooi goed betaalbaar 2 onder 1 kap met garage + eigen parkeerplaats.
  Onder de 2 ton.
  Heerlijk.
  Niks van al dat hutje mutje zoals in de grote steden. daarom slaat het niet aan.
  P.s @ Ben, de mensen in de grote steden stemmen en masse op de partijen die voor meer immigratie staan. Dus houd die figuren daar maar mooi. Geen verloedering in het mooie oosten.
  Hier vieren we nog gewoon sinterklaas met echte zwarte pieten. randstedelijke idioterie is hier gelukkig niet aan de orde

Reacties zijn gesloten.