Mede-oprichter 50PLUS en oud Eerste-Kamerlid: ‘Binnenkort kunnen we de lijst van landverraders ophangen’.

 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 7 december 2018
 
 
 
 1. Fons schreef:

  En de man heeft helaas gewoon gelijk. We leven in interessante tijden…

 2. c.kater schreef:

  opvallend dat het journaal noch goedemorgen nederland geen melding maakte van de naderende opstand van mensen met een zwaar beroep die actie gaan voeren tegen het gedraal/gekonkel van de poltiek om de aow leeftijd te bevriezen, ondanks wederom een vergeten belofte van onze ruggegraatloze premier. tijd voor gele hesjes

 3. SOIT schreef:

  Ik kan bijna niet wachten ik heb mijn lijst al compleet; de rechtspraak, politici, topambtenaren, ander overheids personeel,NGO’s, ongeveer alle politieke partijen, multinationals, captains of industrie,VNO-NCW hans de hoer,AWVN,DTIB,Links tuig en graai liberalen en moslims. Och we zijn overbevolkt.

 4. Ronald de Vries schreef:

  In ieder geval de ledenlijsten van VVD,D’66 en CDA.

 5. Gnaues schreef:

  Mijn god wat een onbenul.

 6. huibert schreef:

  Landverraders zijn mensen die onze belangen uitverkopen in ruil voor bijvoorbeeld leuke baantje. Rutte/vvd de immigratiekampioenen verraden onze belangen. Ieder die de democratie verder afbreekt zoals anti referendumpartij d66, die ons wil uitleveren aan de EU. Het tegengestelde van democratie.

  En ga zo maar door. De elite veraad de belangen van de burgers.

  Zo is het natuurlijk bedoelt. Mensen die wo2 erbij halen gaan maar lekker huilen doen met hun emoties.

Reacties zijn gesloten.