zondag 19 mei 2019 19:24
 
 
 
 
Linkspammer, 1 januari 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

4 Comment
gait 3 januari 2019
|

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden!

c.kater 2 januari 2019
|

vvd-ers, en deze vrouw i.h bijzonder zijn ongeschikt voor hun taak. stuur ze naar huis (zonder handdruk)

Raymond 2 januari 2019
|

Zij moet aftreden, maar het is wel het failliet van de maatschappij...Het is compleet uit de hand gelopen. Je eigen buurt vrijwillig handhaven, want de plitie doet het niet meer. Nee, kan het niet en MAG het niet.

Eric 1 januari 2019
|

pff gelukkig stond ze zelf niet vooraan met een zwaar synthetisch jasje tijdens deze vuren des vreugde anders had ze haar haar bezorgde burgemeesters act niet kunnen opvoeren op de plek waar niemand op haar zat te wachten ..zichzelf opgedrongen maar zeker niet uitgenodigd hier op Scheveningen..wat dacht ze? Laat ik er zelf ook nog maar even overheen pissen dan is het vuur zeker gedoofd..Applause!