Eerste zwangere Britse “”man“” krijgt media aandacht want zwangerschap is groot gevecht, is gewoon vrouw.

“In 2016 besloot hij zijn geslachtstransformatie tijdelijk stil te leggen om een biologisch kind te kunnen krijgen. Hij zocht en vond een spermadonor en na een volbrachte zwangerschap werd zijn gezonde dochter via een keizersnee geboren. […] Elf maanden na de geboorte van Trinity-Leigh heeft Cross zijn borsten laten verwijderen. De rest van zijn transformatie volgt ‘wanneer hij daar aan toe is’.”

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/4545466/eerste-zwangere-britse-man-omschrijft-zwangerschap-als-een-groot-gevecht

 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 9 januari 2019
 
 
 
 1. Bertien Sour schreef:

  Zum kotsen,hypocriete egoist op de valreep nog even gebruik maken van je vrouwelijk lichaam omdat je zo graag nog een kind wilde,ook hier weer een gevalletje twijfelaar.Zie ook die media-geile Brabanders.

 2. Marc schreef:

  Dat arme kind is nu als kansloos. Zal nooit een normaal leven hebben met zo een freak als vader/moeder/ouder…

 3. Ed schreef:

  Ondanks een zwangerschap wordt toch slaafs aan de drammende transformele idioten in de media “hij” geschreven. Dit zonderling wezen (net als alle continu variabele en getransformeerde figuren) zal nooit een man, maar uiteindelijk niet meer dan een onzijdig ding worden dat niet meer rechten dan uitsluitend op de benaming “het” heeft.

 4. Anti sjw/slinks schreef:

  Hij???
  Het is en blijft gewoon een vrouw hoor. Genetisch/biologisch altijd een vrouw.
  Wanneer ik een opel corsa een body geef van een Ferrari, blijven de motor en het chassis gewoon van opel.
  Een opel kan nooit een Ferrari worden.
  een man kan geen vrouw worden en een vrouw geen man!
  Deze idioterie moet gewoon kappen!!
  Radicaal linkse agenda word er mee door gedrukt.

 5. Ed schreef:

  Overigens: de stukjesschrijver van RTL zou eens een paar woordenboeken moeten opzoeken. “Ervaarde”. Welja. Alle sterke werkwoorden moeten afgeschaft worden, want te moeilijk. Net zo verdommend als het gebruik van de masculine substantieve benamingen in plaats van de feminine. Feministen schijnen het blijkbaar prachtig te vinden dat hun vrouwelijkheid op deze manier ontkend wordt. Maar wat kun je nou eigenlijk nog aan intellektuele normatieven verwachten van de tegenwoordige generaties? Binnen niet al te lange tijd zul je gegarandeerd ook de vervanging van bijwoorden door bijvoegelijke naamwoorden kunnen zien, net zoals dat al in de geestelijk armoedige VS gebeurd is.

 6. Sjaak uit Dordt schreef:

  D I T
  I S
  N I E T
  N O R M A A L

 7. p. schreef:

  ‘Zijn’ borsten laten verwijderen kan natuurlijk niet. De borsten worden verwijderd OM een man te wórden. Dus het zijn en blijven ‘haar’ borsten. Het spijt me voor haar.

Reacties zijn gesloten.