zondag 19 mei 2019 18:51
 
 
 
 
Linkspammer, 11 januari 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

4 Comment
W. Peters 12 januari 2019
|

Beetje dom, hè, om die blagen zonder toezicht te laten.

Bertien Sour 11 januari 2019
|

Tja moeder als je al 30 feestbeestjes zonder toezicht in je huis laat,moet je niet raar op kijken als je huis verbouwd is,jij moet het toch weten ,zelf op je 16e al moeder,je dochter is niet uit de hemel gevallen toch.

Gnaues 11 januari 2019
|

Hey bartje zwetskloot, denk je een beetje aan je bloeddruk?

Bart van Zevenslooten 11 januari 2019
|

Politie kwam twee keer polshoogte nemen. Niets gedaan. Maar of wij effetjes het recht niet in eigen handen willen nemen. En Off topic wellicht maar onderzoek heeft aangetoond dat zelf op onderzoek uitgaan na een misdrijf als burger erg schadelijk kan zijn voor de privacy. Dus, meiskes, als je weer eens tevergeefs aangifte van verkrachting wilt doen, niet op eigen houtje op onderzoek uitgaan. Dat is schadelijk. Dat meisje uit Hoorn handelde dus heel onverantwoord.