Universiteitsprofessor: ‘Some white people may have to die’, universiteitsbestuur onderneemt geen actie.

https://www.campusreform.org/?ID=11763

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Link Spammer 18 januari 2019
 
 
 
 1. Nick schreef:

  Dit is dus het huidige fatsoenlijke diverse en inclusieve waar alles voor moest wijken en degenen die het anders zien zijn racistische fascistische intolerante xenofoben en misschien dat de hier patrouillerende deugpolitie nog wat extra duiding kan geven over bv hoe die blanken gedood moeten worden. Bij voorbaat dank.

 2. Sjaak uit Dordt schreef:

  Op het moment dat ik hard roep schiet alle negers voor hun donder, kan ik opgepakt worden voor … vul maar in: racisme, aanzetten tot geweld etc. etc.

  Maar zodra het over blanken gaat, komt iedereen er mee weg. Wat is er toch mis met die deugmensen. Is een blank leven minder waard dan een neger leven?

 3. Nick schreef:

  Sjaak, de hier patrouillerende blanke gefeminiseerde deugpolitie kan jouw vraag ongetwijfeld beantwoorden en hopelijk nog wat stukjes duiding toevoegen. Ik kijk er iig naar uit.

 4. fren schreef:

  Gelukkig vermoorden negroiden in Amerika vooral elkaar, hetzij door kogels hetzij door verslavende drugs.

  Stel je voor, volkomen theoretisch en imaginair, en verder nergens op gebaseerd, dat de USA besluiten per Wet met terugwerkende kracht de afschaffing van de slavernij te niet te doen. Het resultaat zou dan zijn dat al die lieden op dat moment weer verhandelbare eigendom worden.

  Daarom is het erg dom om blanken zomaar te vermoorden vanwege vermeende verzinsels als racisme.

 5. Marc schreef:

  Maar als je terecht zegt dat het huwelijk enkel tussen man en vrouw bestaat gaat het OM een strafrechterlijk onderzoek starten.

 6. Gnaues schreef:

  Fren is geen racist hoor. Frens is gewoon erg dom.

Reacties zijn gesloten.