Luizenmoeder stopt, Diederik Ebbinge: ‘Van legendarische series als Fawlty Towers en The Office zijn ook maar twee seizoenen gemaakt’.

Diederik Ebbinge stopt met de megahit De Luizenmoeder. Na twee seizoenen vindt hij het mooi geweest. Dat zegt de acteur, die de serie samen met Ilse Warringa heeft geschreven, in Volkskrant Magazine. Ebbinge wil geen derde serie. “Ik heb voor mezelf besloten er na de tweede serie mee op te houden. Omdat ik het succes niet wil uitmelken en graag stop op het hoogtepunt. Van legendarische series als Fawlty Towers en The Office zijn ook maar twee seizoenen gemaakt.“

https://www.mediacourant.nl/2019/02/diederik-ebbinge-stopt-met-de-luizenmoeder/

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 9 februari 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

8 Comment
Bart van Slooten 10 februari 2019
|

Van inenten krijg je autisme. Als moderne kankermedicijnen geen baat meer heeft, kun je altijd nog natuurlijke kruiden gebruiken. Onze Goden waren eigenlijk buitenaardse astronauten. U noemt mij gek? Dat zeiden ze van Einstein ook.

Hubert de Strooyer 10 februari 2019
|

Zijn ego is met zijn dikke pens meegegroeid, wat een talent !

Nurdius Maximus 10 februari 2019
|

Het is een leuke serie. Zeker geen Fawlty towers natuurlijk, maar het is wel zo'n beetje de enige Nederlandse serie de afgelopen 10 jaar waar het niet ging om links gelul en betweterige grapjes. Dat maakt het toch wel bijzonder. Ebbinge had eerder al een briljante serie met de Vliegende Panters, die snapt het echt wel.

Cees 10 februari 2019
|

Nou nou Diederik.

Bert 10 februari 2019
|

voor Nederlandse begrippen is de serie niet zo pijnlijk over geacteerd zoals andere Nederlandse series, maar om deze serie met een legendarische serie als Fawlty towers te vergelijken dat gaat behoorlijk ver.

jan 9 februari 2019
|

Dat programma legendarisch noemen, is een goeie.

Henkie 9 februari 2019
|

Deze weerzinwekkende truttenserie vergelijken met echte humor is een gotspe

Sjaak uit Dordt 9 februari 2019
|

Het was echt leuk. Maar een tweede seizoen zie ik al niet zitten. Dus tijdig stoppen verdiend een staande ovatie.