Going full Orwell in the EU: censorship, misinformation, codes for journalists.

“The handbook guidelines state that journalists should “Take care not to further stigmatize terms such as ‘Muslim’ or ‘Islam’ by associating them with particular acts… Don’t allow extremists’ claims about acting ‘in the name of Islam’ to stand unchallenged. Highlight… the diversity of Muslim communities… where it is necessary and newsworthy to report hateful comments against Muslims, mediate the information.” In other words, the guidelines ask journalists to disinform the public.”

https://www.gatestoneinstitute.org/13532/eu-full-orwell

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 10 februari 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

5 Comment
Bart van Slooten 11 februari 2019
|

Zolang moslims zelf zich niet distantiëren van Islam-gemotiveerde aanslagen (en daar hun begrip en zelfs hun goedkeuring over uitspreken, 70%) is het helemaal niet de taak van de journalist om als kussen te functioneren tussen moslims en de rest van de samenleving. Als je De Koran als heilig beschouwt, zegt dat nogal wat over hoe je je medemens beschouwt.

Gerrie 11 februari 2019
|

"Diversity in Muslim communities" Het staat er echt.

Cassandra 11 februari 2019
|

Welcome to Sharia!

Demon 10 februari 2019
|

Daar gaat de vrije meningsuiting/journalistiek .Alles in diens van de zogenaamde slachtoffers de "moslims" .Die kosten wat het kost de hand boven het hoofd gehouden moet worden.Zodat de islamisering ongestoord kan plaats vinden.

Sjaak uit Dordt 10 februari 2019
|

1984 was bedoeld als een waarschuwing, de EU gebruikt het als handleiding.