GroenLinks: Drie jaar van je pensioen genieten is zat.

Lees meer bij die roze gasten:

https://www.geenstijl.nl/5146239/groenlinks-kill-bejaarden-red-de-wereld/

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Inzender 11 februari 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

32 Comment
Bruce 13 februari 2019
|

Als ze zelf 70 is moeten ze haar heupen en de poten breken Sorry u wordt niet geholpen.

Raymond 12 februari 2019
|

Voor mezelf heb ik al heel lang besloten om een pil te nemen als ik merk dat ik aftakel. Geen 'zorg' voor mij.

MaartjeMaria 12 februari 2019
|

Lees Briefje van Jan aan Josef Klaver. Hij is weer goed!! Dank Jan voor deze brief. En al je andere brieven!

Sjaak uit Dordt 12 februari 2019
|

bij joop.nl: Han van der Horst Hoe GroenLinks wordt neergezet als partij die bejaarden liever ziet sterven Goede bedoelingen zijn op zo'n manier verdacht gemaakt dat het de partij bij de komende verkiezingen zeker schade zal doen; zo werkt nepnieuws ----------------------------- Ach dat soort mensen zien niet eens dat ze aan de hele foute kant van het politieke spectrum zitten. Je kunt het ze 100x zeggen dat Hilter een linkse socialist was, maar ze blijven stug volhouden dat hij rechts was. Zelfs nu het nazi-gedachtegoed van GL boven komt drijven, blijft Van der Holst volhouden in zijn eigen gelijk.

SOIT 12 februari 2019
|

Linkse mensen gewoon dood schieten.Bespaard ook heel veel en levert ook weer geld op en mogelijkheden.

Bertien Sour 12 februari 2019
|

hEB AL MEERMAALS AANGEGEVEN gl IS GEEN Partij GL is een sekte,staatsgevaarlijk.

Jay 12 februari 2019
|

Groen Links/D66.. iedereen een euthenasiepil op hun 60e.

Carol 12 februari 2019
|

En vergeet D'66 niet, die heeft er voor gezorgd dat orgaan Donatie is veranderd door orgaan Roof door de staat! Dit zijn hele onfrisse partijen. Moeder heeft een nieuwe knie gekregen op haar 72ste en loopt en fietst weer en is een lieve oma voor de kinderen, maar niet volgens Ellemeet: van haar mocht ze immobiel, via rolstoel en bedlegerigheid, zo snel mogelijk wegsterven. Bah, wat een onfris, a-moreel en keihard soort bevolkingspolitici brengen die partijen voort.

John uit mokum 12 februari 2019
|

Ja en daar hoor je VVD en D'66 niet over. Ronduit misdadig GL. CDA moet zich als ouderenpartij, zogenaamde ouderenpartij, zich achter de oren krabben om met deze partij samen te werken.

Spierinkje 12 februari 2019
|

Gisterenavond had ik een bijeenkomst met veel ouderen. Eerste wat mensen zeiden bij binnenkomst was ben blij dat ik al een nieuwe knie heb. Mijn reactie was niet stemmen op groen links of d66. Was iedereen het mee eens

fren 12 februari 2019
|

Die Corinne is gewoon te laat geboren. Bedenk eens hoe goed zij het zou hebben gedaan als naziconcentratiekampbewaakster in AUSWITZ. Daar mensen selecteren bij aankomst, dat is haar kennelijk uit het hart gegrepen.

Sjaak uit Dordt 12 februari 2019
|

Hitler zou trots geweest zijn.

Peter Roest 12 februari 2019
|

En toch halen die bakkies, als je het moet geloven, 17 zetels? Kan het me niet voorstellen.

c.kater 12 februari 2019
|

als je niet oud wil worden moet je je vroeg ophangen

Sjaak uit Dordt 12 februari 2019
|

Gelijk doorvoeren bij groenlinksers. Alle stemmers boven de 70, neermaaien. Dat scheelt een hoop zetels bij de komende verkiezingen.

Richard Sorge 12 februari 2019
|

De nieuwe Adolf is een vrouw.

Eric 12 februari 2019
|

als aanvulling zou ik d'r willen dringend adviseren d'r gehele baarmoeder te verwijderen of heeft dat gedrocht al kinderen?

Grim reaper 11 februari 2019
|

We zullen het onthouden voor wanneer mevrouw Ellemeet 70+ is. En dan gaan we er ook voor zorgen dat mevrouw verstoken blijft van nieuwe hartklep of chemokuur. Practice what you preach, zien wij dan wel op toe.

Pga 11 februari 2019
|

Op haar Twitteraccount heeft mw als 3 aandachtsgebieden staan: ''langdurige zorg, curatieve zorg, medisch-ethisch.'' De haan heeft blijkbaar nog niet hoorbaar genoeg 3x gekraaid.

Zhen 11 februari 2019
|

Waarom moeten mensen die bij GL horen eigenlijk wel geholpen worden in ziekenhuizen als met dit soort gedachtes er op na houdt ? Die lui verdienen misschien allemaal de pil van Dion. Dan zijn we ook gelijk van hun rare plannen en klimaat gedram verlost. Scheelt trouwens wellicht ook een hoop onnodige CO2.

hh zimmermann 11 februari 2019
|

hoe is het met uw vader en moeder of willen ze je niet meer zien?of heb je er geen tijd voor?MUTS!!!!

Robby 11 februari 2019
|

En jij dan Ellemeet als je je hele leven lang 'gewerkt'hebt en je bent 70?

Eric 11 februari 2019
|

'kankerhoer' is misschien het meest simplistische maar ook het enige wat er in mijn vocabulaire op komt bij zo een wicht

Paul R. 11 februari 2019
|

70 ook he. En dat in wen tijdperk waar het aantal 90-plussers groeit en de gemiddelde leeftijd dus blijft stijgen. Over 10 jaar is de 70ste verjaardag bijkans het behalen van de middelbare leeftijd. Maar de groenlinkscommunisten zoeken vast de eindoplossing in het slopen van alles wat niet meer werkt. Je vraagt je toch af: komt GroenLinks straks misschien met voorstellen om 70-plussers massaal op te slaan in kampen? Of bieden ze een industriële oplossing voor het bejaardenprobleem. Groenlinks is een gevaarlijke partij vol met totaal geschiften en sociopaten. Stop GroenLinks, red de mensheid.

Sjaak uit Dordt 11 februari 2019
|

Even een stapje terug D66 wilde al je organen roven en nu dit weer.

Johan van O 11 februari 2019
|

HCS, Human Circulaire Samenleving. Op 70 jarige leeftijd zijn de nieren, longen etc. nog best te gebruiken, daarnaast bespaart het op pensioenen AOW uitgave. Wet langdurige zorg kan worden opgeheven en met al die besparingen gaan we het klimaat redden. Althans de jongeren, ik zal mij moeten opofferen.

MaartjeMaria 11 februari 2019
|

Waar doet me dit aan denken. De Nazi's vermoordden niet alleen Joden. En homo's. En zigeuners. Ook chronisch zieken en gehandicapten werden massaal gedeporteerd en vermoord. Overigens was meneer Klaver hier in april vorig jaar al mee bezig..

Jan A 11 februari 2019
|

Ken ook 2 heren uit de vorige eeuw die dezelfde gedachten hadden en ook uitvoerden, volgende worden de invaliden zonde van het geld kan volgens hun beter naar migranten en het milieu

Sjaak uit Dordt 11 februari 2019
|

Denk maar niet dat GL dit voor alle Nederlanders doet. Dit doen om hun eigen achterban te behagen. De gemiddelde GL-er rookt niet, eet gezond en heeft geen overgewicht. Ze leven get langst, maar ze kosten ook het meest aan ziektekosten. Door de "concurent" uit te schakelen blijft voor die groep alles bereikbaar. Groenlinks zorgt blijkbaar goed voor zichzelf. Bron: RIVM rapport: 270751015.pdf blz. 19.

Sjaak uit Dordt 11 februari 2019
|

https://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/270751015.pdf Blz 19. Het is toch echt om de linkse hobby te bekostigen en anderen (niet-linksen) uit de weg te ruimen. Want de deugmens rookt niet, eet gezond en is niet te zwaar. Maar ze kosten wel de meeste zorg.

Nick 11 februari 2019
|

ps Misschien dat mensen denken het is toch 'de ware aap uit de mouw'. Klopt maar hij is bij de communisten nog niet uit de mouw maar af en toe krijg je glimp te zien van de ware aap in de mouw dus we zijn gewaarschuwd voor als de ware aap uit de mouw komt.

Nick 11 februari 2019
|

De communisten beginnen steeds losser te worden en laten beetje bij beetje de ware aap in de mouw zien en dit is slechts het begin. Heel toevallig, en dit meen ik serieus, dacht ik vanmiddag bij mezelf dat vroeger in de politiek altijd gesproken werd over bezuinigen, op alles moest altijd bezuinigd worden, maar toen de massa migratie opgang kwam strooiden ze met miljarden alsof het niets is en het geld plots aan de bomen groeit. Altijd geld te kort en plots een overschot als bliksem bij heldere hemel. En nu zo ook voor het klimaat, daar willen ze 1000 miljard aan uitgeven, dat is 1000 x 1.000.000.000!! Er moest altijd bezuinigd worden want blijkbaar altijd geldgebrek maar als het op hun hobby's aankomt dan klotst het geld plots tegen de plinten, maar een heup na je 70ste terwijl je net 3 jaar eindelijk met pensioen bent daar is geen geld voor. Luister mensen, dit gaat echt de hele verkeerde kant op, deze waanzin moet zo snel mogelijk stoppen voordat het te laat is.