Man zegt: vrouwen hebben geen piemels, is transfobie, man loopt nu gevaar en mag niet naar debat.

A student, whose tweet that “women don’t have penises” led to a transphobic row, has been banned from taking part in a debate about free speech at the University of Bristol.

Angelos Sofocleous, a Durham University student, cannot take part in the Free Speech Society event due to “security concerns”.

The society said the student union had banned him from the panel discussion.

The union said it was “committed” to free speech but security was needed.

Mr Sofocleous was sacked from his post as assistant editor at Durham University’s philosophy society’s journal last August after he tweeted comments deemed by some people to be transphobic.

He wrote: “RT [retweet] if women don’t have penises”, linked to an article in The Spectator on the same subject, and later defended his views.

https://www.bbc.com/news/uk-england-bristol-47199156

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 11 februari 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

8 Comment
Hubert de Strooyer 12 februari 2019
|

In onze keuken hebben we een rol waar we zowel kip als gebraden haantjes in verpakken, transfolie. – Edit LinkSpammer: LOL –

Richard 12 februari 2019
|

Hij mag verkondigen wat hij wil, maar alle vrouwen hebben een penis. Bij de ontwikkeling van de baby(nog in de buik dus) is bij alle baby's een penis aanwezig. Op zeker moment komt het tot een keuze, wordt het een jongetje of een meisje. Wordt het een meisje dan groeit die penis niet en blijft een klein "welbekend" kittelaartje over. Dit is een feite een niet volgroeide penis. Bij jongetjes groeit hij aan en dat maakt het een jongetje. Het enige waar alle jongens en meisjes in falen is; dat we ze nooit beide tot ontwikkeling hebben kunnen brengen. Wat een genot zou dat geweest zijn.

E 12 februari 2019
|

Het is een gegeven dat er meisjes worden geboren worden met een piemel,al is dat een laag percentage.(Percentage onbekend bij mij) En dat heft niets met deugen te maken.

Jay 12 februari 2019
|

Zie hier het bewijs dat lhbt-ers een stoornis in hun hersenen hebben...

KuTuk 12 februari 2019
|

Het vk is natuurlijk al jaren verloren. Fijn dat ze oprotten uit europa. Dat ze arm en vuil zullen sterven aan de pest en de engelse ziekte

Karel 12 februari 2019
|

Daar is geen vrijheid van meningsuiting en heerst fascisme van de kant van sommige LHBT-drammers.

c.kater 12 februari 2019
|

de waarheid komt "hard" aan

Sjaak uit Dordt 12 februari 2019
|

Zo, het deugvolk heeft weer een overwinning.