Klimaatmeisje Greta Thunberg blijkt zorgvuldig geënsceneerde cashcow voor ‘groene’ ondernemer.

 

“En nu duiken er verhalen op dat Greta’s opmars geënsceneerd zou zijn door een slimme marketingman.

De pr-man en ’groene kapitalist’ heet Ingmar Rentzhog, een Zweedse ondernemer die banden heeft met het netwerk van klimaatpaus Al Gore. Rentzhog zou, volgens de krant Svenska Dagbladet, niet alleen Thunberg internationaal hebben gekatapulteerd, zijn bedrijf We Don’t Have Time, dat wil ’investeren in het klimaat’, zou aan het gebruik van haar naam tenminste een miljoen euro hebben verdiend. Rentzhog had Greta ingezet als ’jeugdadviseur en curator’ voor zijn onderneming. Volgens haar ouders zonder medeweten van de familie.”

 

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3139543/ophef-rond-klimaatmeisje-greta

 

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 11 februari 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

7 Comment
Raymond 12 februari 2019
|

ook ik geloof dit direct. Dat meisje EN haar ouders praten veel te glad.

Ruud van Wees 12 februari 2019
|

De jongerenklimaatmarsen worden gestimuleerd en gepland door YouthforClimateAction, en project van de EU-commissie, die heirin voldoet aan een VN oproep. Kortom, helemaal geen spontane jongerenactie!

Marien 12 februari 2019
|

nee, C. Kater, IK ben niet verbaasd. Daar draait het toch allemaal om? Een nieuw verdienmodel en GL wil graag een machtige partij worden. Dank zij domme studenten lijken ze dat nog te worden ook, helaas. Alleen als je als oudere een hartklepje nodig hebt, is er voor jouw operatie geen geld meer over, hebben we gehoord van die mw. Ellemeet, die gaat bepalen aan welke groepen nog wel geld gespendeerd mag worden en aan welke niet. Oudere Nederlanders met AOW kunnen zo buiten de boot vallen, maar mensen uit een of ander land met een gehandicapt kind (heel erg natuurlijk) die komen hierheen omdat er veel geld voor verzorging en begeleiding in hun kind gestoken kan worden. Ik snap wel dat het erg is, maar wij kunnen hier met ons zorgstelsel niet voor groepen mensen van elders gaan zorgen. Dat moet door hun eigen land geregeld worden.

Jan A 11 februari 2019
|

Heel dat milieu gedoe is toch een grote zwendel daar hebben VVD en Groen Links elkaar gevonden

Demon 11 februari 2019
|

Als het waar is .Dan lach ik mijzelf de ballen uit de broek.Al die deugmensen er als een domme meute er achter aan gelopen En dan blijkt het een ORDINAIR verdienmodel te zijn .

B. van Delden 11 februari 2019
|

Groene ondernemers, ha, ha. Oh wat zijn de zakken aan de rechterkant zwaar gevuld...

c.kater 11 februari 2019
|

iemand verbaasd??