Klimaatspijbelaars doen premier Rutte ‘aanbod dat hij niet kan weigeren’.

De klimaatspijbelaars van Youth for Climate die dinsdag in gesprek gaan met premier Mark Rutte en minister Eric Wiebes (Klimaat) willen harde toezeggingen van de premier. “Zo niet, gaan we weer de straat op”, vertelt Stijn Warmenhoven van Youth for Climate op Den Haag FM.

https://denhaagfm.nl/2019/02/11/klimaatspijbelaars-willen-garanties-van-premier-rutte-anders-gaan-we-weer-de-straat-op/

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Inzender 11 februari 2019
 
 
 
 1. zeester schreef:

  Europese Commissie drijvende kracht achter klimaatspijbelen …
  https://www.climategate.nl/…/europese-commissie-drijvende-kracht-achter-klimaatspij…
  5 dagen geleden – Er zit een goed geöliede organisatie achter, gesponsord door de Europese Commissie. … krijgt alleen al in 2018 – 2020 wel 340 miljoen euro subsidie van de … Youth for Climate is een initiatief van de Europese Commissie,

 2. Gait schreef:

  Ha, de enige garantie die die sukkels hebben, is dat ze het zelf veeeeeeeel moeilijker gaan krijgen dan wij! Veiligheid, inkomen, pensioen, gezondheidszorg, een betaalbare leuke woning. Das war einmal. En zij…….demonstreren voor zeven achter de komma!

 3. Spiros Pappalamepikkielos schreef:

  Waar is robot Chabot Splinter als er een echt dikke druk moet worden gedaan?

 4. B. van Delden schreef:

  En zegt Rutte nu ook Pleur op!

 5. Jan A schreef:

  Ja jongens en meiden allemaal demonstreren tot dat de bedrijven weggaan en pa en ma werkeloos zijn dan wordt het anders geen geld meer voor feestjes, mobieltjes , geen auto meer om de jongelui weg te brengen, dan roepen ze wel anders.

 6. Eric schreef:

  Aseksueel Rutte..

 7. Gerrie schreef:

  ‘Kinderen die vragen worden over geslagen.’

 8. Jay schreef:

  Wij betalen belasting zodat de EU die kan uitdelen aan “Youth for Climate”, zodat zij kunnen protesteren om nog meer van ons geld af te pakken..

  Ik denk niet dat veel mensen begrijpen hoe vreselijk links ons continent is..

  Links zijn gniepige illiberale manipulators.

 9. Bertien Sour schreef:

  Nou Stijn als je straks ook zo hakkelend praat als nu dan zie ik het duister voor je in.Hoor alleen maar dat het allemaal te langzaam gaat,maar zelf hebben jullie geen concrete plannen,hoe zit het daar mee! Daarbij boeit het mij voor geen meter als jullie snotapen iedere week een dag spijbelen daar hebben jullie toch alleen jezelf mee,volgende maand zijn er weer tentamens,tsja met een 3/of4 ga je het niet redden,ben benieuwd wat pa en ma hier van zullen zeggen.

Reacties zijn gesloten.