Agent Joeri zet nekzwetser Sylvana Simons even terug op haar plek.

Beste Sylvana Simons,

Op 6 februari 2019 vond er in de avond een schietincident plaats nabij de Nederlandse bank in Amsterdam. 2 collega’s van mij reageerden op een oproep van de Marechaussee dat er bij de bank een gewapende man liep, die met dat wapen op mensen had gericht en geschoten. Mijn collega’s waren al in de buurt en zijn meteen naar de plek gegaan waar de man voor het laatst gezien was.
Aan de waterzijde van de bank werd de man aangetroffen. In zijn hand had hij een vuurwapen en later ook nog een mes in zijn andere hand. Hij kwam vervolgens schietend op mijn collega’s aflopen. Deze collega’s hebben zijn schieten meteen beantwoord door terug te schieten.
Mijn collega’s zijn, als ze geen uniform aan hebben, gewone mensen die wellicht een gezin hebben en familie. Ook hebben ze een breed sociaal leven. Toevallig werken ze bij de politie en 1 van de taken van de politie is om de orde te handhaven. Wij, als politie, moeten ergens in, waar andere mensen hard weg rennen.

http://www.vandiendertotpatient.nl/van-diender-tot-patient/beste-sylvana-simons/

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 12 februari 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

11 Comment
Henkie 13 februari 2019
|

Flipperdeflap met zijn jij-bak... Chapeau... (En kut toch op met je reaguurderstoontje)

Fliperdeflap 13 februari 2019
|

@ Henkie, U kent zichzelf wel erg goed. Kuddo's.

tvbeuningen 13 februari 2019
|

Agent Joeri en die 2 collega's lijken mij net zo geschikt voor de politie als Simons voor de politiek.

Henkie 12 februari 2019
|

Haha natuurlijk... Het is allemaal de schuld van simons... Als dat zo is dan zijn nederlanders (van wat voor kleur dan ook) werkelijk te stom om zelf te denken... En in deze heeft ze groot gelijk.

Sjaak 12 februari 2019
|

Wat is die Simons toch een in en in slecht mens. Door haar is er over en weer nog nooit zoveel haat geweest. Dat zij net zichzelf kan leven is mij een raadsel.

Ben 12 februari 2019
|

Van diender tot patient. Ik dacht dat hij daarmee Simons bedoelde....

Henkie 12 februari 2019
|

Ik vrees dat ik na het lezen van dit stukkie van die agent vannacht gillend wakker word

Eric 12 februari 2019
|

2 beroeps-gekwetsten in 1 artikel.. de emotie-de emotie.. want oeh wij blijven waar anderen weglopen???? emotie de overhand laten nemen is net zo weinig professioneel als 10 keer knallen om iemand te neutraliseren en daarbij omstanders/burgers te raken. jammer dat de naam Simons hier valt want dan ben je op voorhand (bijna geneigd) de kant van de politie te kiezen.. NOPE.. nu niet.. Als dit nodig was hebben ze een trap terug nodig naar de politieschool. Is dit wat toelaatbaar is? Is dit tegenwoordig het niveau van onderwijs? Kom je zo door de keuring tegenwoordig en wordt dit gepikt? Politie was weinig professioneel.. hysterisch gedrag.. ik kan niet wachten hoe ze reageren ze straks bij een aanslag.. maaien ze dan preventief alle voorbijgangers/burgers dan maar om? we zullen zien..

Gerrie 12 februari 2019
|

Ik snap het sentiment van de schrijver maar beter kun je dat domme kutwijf gewoon geen aandacht geven.

Bas van Stapelberg 12 februari 2019
|

Nou laat ik voorop stellen dat het handelen van de huidige politieagenten van het laagste niveau is wat er ooit was in het bestaan van de politie. En ik ben geen SS fan en je moet zeker als politicus, mede verantwoordelijk voor de bizarre criminele en onveilige samenleving, daar geen mening over ventileren. Maar met politieagenten en hun 30 jaar wegkijken van alle rotzooi heb ik het helemaal. gehad. Als je toch de beelden in herinnering neemt van die 3 agenten in Waalwijk die nog niet in staat zijn om een Pool, 1 Pool, in te rekenen en dat ze daarbij zelfs gingen schieten dan is het ook logisch dat je je bedenkingen hebt.

Nick 12 februari 2019
|

Dat is het probleem met "politici" als ss, ze kunnen enkel zeiken en zuigen vanuit de slachtofferrol. Ze hebben totaal geen inhoud dus laat staan dat ze als politici een toegevoegde waarde voor het land zijn. Dit heeft allemaal zover kunnen komen omdat de communisten (ja daar heb je 'm weer) de westerse landen kapot willen hebben, normaal gesproken zouden types als ss totaal geen kans in de politiek hebben gehad.