Ex van Anne-Fleur Dekker krijgt column op website Powned, een voorheen ‘rechtse’ NPO-omroep voor ‘de netwerkgeneratie’.

Opiniemaker Paul van der Bas maakt deze week zijn entree als columnist voorPowNed.tv. Tweewekelijks zal Van der Bas in de rubriek “Punt uit” zijn ongezouten mening geven over actuele onderwerpen uit de samenleving. “Opbouwend kritisch waar het kan, messcherp waar het moet”, aldus Van der Bas.

Elke week geeft PowNed op haar website ruimte aan een jong en kritisch geluid. Personen met lef, die net als de omroep geen confrontatie schuwen en een allergie hebben voor betutteling en macht. Soms absolute tegenpolen van elkaar, maar altijd met een dosis rebellie als gemene deler.

Met Paul van der Bas is het podium voor eigenzinnige millennials, zoals PowNed haar opinierubriek vorige week inluidde, weer een kritische persoonlijkheid rijker. Want aan politiek correcte prietpraat en dogma’s heeft de jonge opiniemaker een broertje dood. “Ik heb niets met dogma’s, of ze nu links zijn of rechts. Mijn columns worden rauw, onvoorspelbaar en eerlijk”, aldus Van der Bas.

En daarmee beloven zijn pennenstreken voor PowNed een verrassend kritische kijk op de actualiteit en voer voor discussie. De eerste column van Paul van der Bas voor PowNed.tv verschijnt aanstaande woensdag.

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 12 februari 2019
 
 
 
  1. Henkie schreef:

    Domme reactie op…een, twee, drie…

  2. Sjaak uit Dordt schreef:

    … vier, vijf, zes, …

    (Dom genoeg?)

  3. E schreef:

    Sjaak 🙂

  4. Paulus schreef:

    Je zul maar herinnerd worden als ‘de ex van’.

  5. Bart van Slooten schreef:

    Hou es op over Anne Fleur. De obsessie met haar begint verontrustende vormen aan te nemen en op stalken te lijken.

Reacties zijn gesloten.