Twan Huys al weer 100 afleveringen lang keihard aan het falen.

β€˜Een programma moet de tijd krijgen om te groeien!’ Het is de vaste kreet van tv-sterren met kijkcijfermigraine. Inmiddels is Twan Huys honderd afleveringen verder met RTL Late Night en kijkt er nog steeds geen hond. Het dure praatprogramma met zijn riant betaalde talkshowhost wist ook maandagavond weer niet op te boksen tegen de concurrentie: 217.000 mensen (6,8 procent) namen de moeite. Zij moesten zich door een uur lang Ajouad El Miloudi en Lex Uiting heen worstelen.

https://www.mediacourant.nl/2019/02/twan-huys-na-100-afleveringen-nog-steeds-een-flop/

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 12 februari 2019
 
 
 
  1. Roosje schreef:

    Gisteren een keer 10 minuten gekeken. Wat een drama! Twan It ervij of hij iedermoment inslaap zal vallen.half verstaanbare slappe – beter gezegd versleten opmerkinkjes – en een lichaamshouding die niet van interessein het onderwerp getuigt.. Echt te suf voor woorden.

Reacties zijn gesloten.