zondag 19 mei 2019 19:14
 
 
 

F-E-E-S-T: Geert Wilders komt langs bij Eva Jinek en Jeroen Pauw.

Jeroen Pauw en Eva Jinek zien de komende week een langgekoesterde wens uitkomen: eindelijk komt Geert Wilders langs. Dat vertelt hun parlementair redacteur Peter Kee in de VARAgids. Kee kreeg onlangs ‘s ochtends vroeg een belletje van Wilders. “Het is de eerste keer in al mijn Haagse jaren dat ik door hem zelf wordt gebeld. Pauw & Witteman en later Pauw stonden op zijn lijstje als ‘linkse flutprogramma’s’ waar hij zich nooit van zijn leven zou vertonen.“

https://www.mediacourant.nl/2019/03/pauw-en-jinek-vieren-feest-geert-wilders-komt-langs/

 
Linkspammer, 14 maart 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

5 Comment
Cees 14 maart 2019
|

Nu maar hopen dat het niet een stunt van Ronald Goedemondt is.

Nick 14 maart 2019
|

De redactie draait nu overuren om een list te bedenken waarmee ze Wilders in de val kunnen lokken. Om te beginnen zullen ze vertellen objectief te zijn. Ik vind het niet verstandig, helemaal omdat blijkt dat hij zelf contact heeft opgenomen en dat gaan ze zeker om z'n oren slaan als hypocriet, etc.. Ik begrijp ook niet dat Wilders contact heeft opgenomen, als het waar is, daarmee daalt hij in mijn waardering want je kan die gasten missen als kiespijn, hij kan er alleen maar mee verliezen want zijn achterban kijkt hoogstwaarschijnlijk toch niet naar de staats tv, en terecht.

c.kater 14 maart 2019
|

ik ga niet kijken want ik kijk never nooit naar dit illustere duo. ik wacht gewoon de interessante utube knipsels af, dat voorkomt veel ergernis (voor mij) lang leve internet

Frits jansen 14 maart 2019
|

Goed zo Geert hier doe je goed aan laat je niet uit de tent lokken

Niets is wat het lijkt 14 maart 2019
|