zondag 19 mei 2019 18:48
 
 
 

BNNVARA (NPO) staat volledig achter oproep om 20.000 mensen af te slachten.

 
Linkspammer, 15 maart 2019  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

27 Comment
H.H. Verveer 16 maart 2019
|

De beste gratis reclame voor de multiculturele samenleving is "opsporing verzocht" op dinsdagavond.

binnenstebuiten 16 maart 2019
|

@tim pietersen Dank je dat je mijn stelling nog eens bewijst.

Meriam 16 maart 2019
|

Opvallend is dat liegen zo gewoon is geworden door het policor gelul dat kindertjes, gekken en verwarden dit nog gaan geloven. Niemand - herhaal - NIEMAND van de belangrijke spelers wil dat de politieke vijand niks overkomt. Voor de duidelijkheid: vrijwel elke speler wil de anderen dood. D66/GL wil Wilders/Baudet dood. Moslims willen Wilders dood. Natuurlijk wil Wilders hen ook dood. PvdD wil alle vleeseters dood. SP wil rechtsen dood. enz. Natuurlijk drukken zij zich gematigd uit omdat het strafbaar is - behalve (voor) Moslims, antifa en andere extremisten als Elfie Tromp - maar dat is slechts omdat de wet dit verbied. Uitzonderingen: VVD/CDA/CU Het zou het debat verhelderen als de wet nu niet als een stop op de waarheidsvinding zou fungeren maar als wij een volledige vrijheid van meningsuiting zouden hebben. Hebben die moslim ook genieten met hun koran waarin tot genocide van alle niet-moslims wordt opgeroepen. Een hoop boosheid komt door die ongelijkheid.

Lodewijk 16 maart 2019
|

Klopt vleester. Sonja Barends kon ongestraft totaal racistische opmerkingen maken in haar programma. Walgelijk racistisch mens. Een Abotabletje.

Jama 16 maart 2019
|

Het is nu moreel rechtvaardig geworden om op te roepen tot het afslachten van iedereen die bij BNNVARA werkt.

Jan A 16 maart 2019
|

In wo2 deed die radiozender ook alles wat de bezetter wilde. Schijnt zelfs dat ene J den Uyl een fan van Adolf was.

Vleester 16 maart 2019
|

BNNVARA: was vroeger al erg. Nu is Sonja Barend een wandelend lijk en het is nog dezelfde haatzaaiende club.

Karel 16 maart 2019
|

Laten we BNNVARA maar opheffen, gezien het haatzaaien van deze omroep. Sommigen worden al voor minder voor de rechter gesleept.

tim pietersen 16 maart 2019
|

binnenstebuiten = idioot

binnenstebuiten 16 maart 2019
|

@fren De Nationaal Socialistische Duitse Arbeiders Partij had een puur linkse agenda, voor de arbeiders, tegen de honger. Natuurlijk willen linkse partijen dat niet waar hebben en schreeuwen over alles heen, hun MO, dat Hitler rechts was. Linkse partijen in (o.a.) Nederland zijn al aardig op weg naar deze vorm van "socialisme", een totalitaire intolerante religie die heel erg voor vrijheid is, zo lang het hun vrijheid is anderen te knechten. Nationaal socialisme is verbonden aan een regio, bij Hitler was dat Duitsland en omstreken, bij de USSR rusland en omstreken. Bij de huidige "socialisten" is dat de EU, maar ook dat is een vorm van nationalisme: ze praten over "Ons Europa" (niet EU), ze hebben die andere landen al ingelijfd voor ze er bij horen. Rusland is overigens ook Europa, maar dat is anders. Ooit was ik links, toen ik 20 was (1971), maar de tijd heeft me ingehaald. Mijn standpunten van toen staan nog recht overeind, maar nu heet ik rechts te zijn. Overigens valt het me steeds meer op dat de progressieven alles bij het oude willen houden en de conservatieven verandering willen. De aarde schijnt ook weer op weg te zijn naar een ompoling.

Reinhard 16 maart 2019
|

Is ook niet vreemd.Het blijft een staatszender en die roept nou eenmaal dat wat de overheid wil.Niets anders.Duidelijker kun je het niet krijgen.

tim pietersen 16 maart 2019
|

deze communist roept op tot geweld (wat zelfs in amerika strafbaar is) stopzetten subsidie npo, en ontslaan deze vrouw

Nick 16 maart 2019
|

@fren. Jij begint over links en rechts. Ik dacht altijd links te zijn want ik stemde pvda en ook weleens sp. Mensen begonnen mij rechts te noemen omdat ik vraagtekens had over de massamigratie, dat mag niet van links dus dan word je rechts genoemd. Wat is het verschil tussen links en rechts? Daar ben ik over gaan nadenken nadat ik rechts genoemd werd, en dit is mijn conclusie, heel simpel. Rechts is voor vrijheid van meningsuiting, vrijheid van pers, kleine overheid en niet het collectief maar het individu staat centraal. De vs zoals de stichters het bedoelde komt aardig in de buurt. Links is voor geen vrijheid van meningsuiting, geen vrije pers, grote overheid en niet het individu maar het collectief staat centraal. Waar halsema die direct de letters I Amsterdam liet verwijderen vanwege doorgeslagen individualisatie een prachtig voorbeeld van is. Er kan en wordt door beide kanten naar binnen geschoven maar feitelijk is extreemrechts voor ultieme vrijheid en extreemlinks het tegenovergestelde. Waarmee de suggestie wordt gewekt dat dat beter is voor de massa, minderheden en minderbedeelden maar dat is onzin. Dat is de grootste groep dus die wordt gemanipuleerd want broodnodig. Moraal van het verhaal, bij nader inzien ben ik idd rechts en kan niet meer begrijpen dat ik ooit dacht links te zijn. Bijvoorbeeld nationalisme kan zowel rechts als links zijn, het ligt eraan hoe je het indeelt. Internationaal socialisme is per definitie links en daardoor heel gevaarlijk want alles wordt verboden en ontstaan zaken als facecrime zoals bij de schooljongen in de vs.

Robby 15 maart 2019
|

Daar komt de ware aard van het vara beestje weer eens boven drijven, je eigen land verraden heet dat

De liberaal 15 maart 2019
|

Dat socialisme gelijk staat aan fascisme is onzin: bij fascisme is er tenminste nog een ideologie, onder het socialisme is de totaalvernietiging het gevolg van chaos. Je zou trouwens ook naar de geschiedenis kunnen kijken. De slachtoffers van het fascisme zijn maar armzalig vergeleken met die van het socialisme. Eigenlijk is socialisme nog veel fascistischer dan het fascisme zelf. Eigenlijk is fascisme ‘leuk’ vergeleken bij het socialisme. Voor elk fascistisch concentratiekamp zijn er 150 socialistische. Een betere definitie van socialisme is: vernietiging van alles.

fren 15 maart 2019
|

Ik merk steeds vaker dat “rechts” zich distantieert van het fascisme. Logisch natuurlijk, want onder “rechts” kan enorm veel verstaan worden. Liberalisme, conservatisme, libertarisme, en fascisme zijn allemaal ideologieën die over het algemeen worden getypeerd als rechts. Een liberaal staat echter mijlenver van een fascist en eigenlijk is het idioot om alle politieke ideologieën proberen in te delen in een één dimensionale lijn van links naar rechts. Het communisme van Stalin en het Nazisme van Hitler waren bijvoorbeeld haast identiek terwijl zij in een links-rechts verdeling het verst van elkaar af zouden moeten staan. De herkomst van de rechts-links indeling is te vinden in de tijd van de Franse Revolutie. De voorstanders van het behoud van de oude machtsverhoudingen namen rechts plaats in de Franse Staten-Generaal en de tegenstanders zaten aan de linkerzijde. Dit is een veel gebruikte verklaring voor het ontstaan van de termen links en rechts in politieke zin. Het grote palet aan politieke ideologieën proberen in te delen in de links-rechts schaal lijkt mij dan ook hopeloos achterhaald. Het lijkt mij dus ook beter om de verschillende ideologieën in te delen in een tweedimensionaal spectrum. Over het algemeen staat het fascisme bekend als extreem-rechts. Dit wordt echter ook steeds vaker ontkend aan de rechterzijde. Het fascisme zou zelfs links zijn omdat het een zeer collectivistische ideologie zou zijn. Het Nazisme gebruikt zelfs het socialisme om zichzelf te beschrijven, het nationaal-socialisme. Het nazisme en fascisme zijn daarom ook links en vooral socialistisch. Dit is een leuke retorische truc om het socialisme gelijk te stellen aan het fascisme maar inhoudelijk is het totale onzin.

fren 15 maart 2019
|

Het fascisme (Italiaans: fascismo) is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel. Het is een politiek stelsel dat onder meer werd ingesteld in Italië van 1922 - 1943.

fren 15 maart 2019
|

Tjonge tjonge nick toch ga je ballen eerst maar eens tellen voordat jij gaat bepalen wat links dan wel rechts is.

john 15 maart 2019
|

Dat handjevol Urkers heeft altijd veel meer voor ons land betekend dan die honderdduizenden rif-apen. Dat mens verwijt Urk inteelt maar ga nou eens bij die Marokkanen kijken.. Ik kan niet uitdrukken hoe ik van die VARA walg. De Max Blokzijl onder de omroepen...

Nick 15 maart 2019
|

@fren Communisme is links en fascisme is links. Geef eens een voorbeeld van een rechts concentratiekamp, ik kan er serieus geen bedenken dus ik ben nieuwsgierig.

Yacub Nasr 15 maart 2019
|

Meer of minder Urk. Minder? Nou, dan gaan we dat regelen? Met één letter ervoor dan ben je wel de sigaar.

Zhen 15 maart 2019
|

Racisme, opruiing en groepsbelediging door een gesubsidieerde omroep. Waarom moeten wij als financiering voor dit soort debielen in Hilversum belasting betalen ? Met minder, minder sta je voor een rekje en dit is nog schandaliger en omvat eigenlijk ook een wens van "minder, minder" inclusief de wijze waarop en dit is in bet openbaar gedaan en niet in een besloten groepsgebeuren. Ik ben benieuwd of het OM hier ook zo gretig op inhaakt en mensen voor het rek sleept. Overigens zou het me niet verbazen dat dit linkse tuig gespaard wordt. Het is Nederland tenslotte en recht heeft vreemde en onbegrijpelijke kronkels.

Arie van Vliet 15 maart 2019
|

Sowieso is de reguliere media de weg compleet kwijt.

fren 15 maart 2019
|

Of men nu in een concentratiekamp van Links wordt gemarteld en vermoord of in een concentratiekamp van Rechts wordt gemarteld en vermoord. Het nettoresultaat blijft gelijk. Doe mij maar wat extra democratie.

Nick 15 maart 2019
|

Zolang het maar autochtonen betreft natuurlijk, landverraders.

Bart van Zevenslooten 15 maart 2019
|

Beter te hard geblazen dan de mond verbrand maar BNNVARA schrokt alles zo hup, naar binnen zonder te proeven.

sjaak 15 maart 2019
|

De ophits oproep heeft niet gewerkt. Vandaag was de politie en heeft de gepoogde fittie zoekers gestopt. De zo gewilde verdeling tussen volkeren door links is weer niet gelukt.. Wel heeft extreem linkse professor Leo Lucassen een poging tot olie op het vuren gooien gedaan in het vreselijk NRC. Maar dat is weer een ander verhaal.