Extreem links op Twitter dolblij met terroristische aanslag Nieuw-Zeeland, lekker FvD en PVV besmeuren.


loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 15 maart 2019
 
 
 
 1. Eugene schreef:

  En ineens zijn al de islamitische aanslagen vergeten door deze linkse imbecielen. Deze aanslag is het sein van onze ondergang want wij zijn sissies en de moslims zijn echte mannen die geen kaarsje gaan branden en ‘Don’t look back in anger’ gaan zingen’ hoor. Deze moordpartij had gewoon nooit mogen gebeuren en hetzelfde gaat op voor de islamitische moordpartijen.

 2. Raymond schreef:

  Oog om oog en tand om tand…

 3. Monique schreef:

  Heeft Wilders het niet meer gedaan?? Nou moe??

 4. c.kater schreef:

  hmm, ik heb Baudet nog NOOIT moslimhaat horen uiten dus waar halen ze het vandaan? verder zegt Wilders van alles over (criminele) marokanen maar heb geen pleidooi van hem gehoord over het afschieten van hen, noch mbt turken noch mbt mohamedanen. dus wie de schoen past….

 5. Prya schreef:

  Het is zeer positief en hoopgevend dat eindelijk op gelijk niveau wordt gecommuniceerd met moslims.
  Waar voorheen werd verwacht dat zij zich aanpassen aan ons niveau van geweldloosheid en respect, is deze racistische barrière opzij gezet en wordt nu op het niveau van moslims standpunten uitgewisseled.
  Opvallend daarbij is dat de argumenten opeens een stuk beter worden begrepen.

 6. sjaak schreef:

  Wat een raar gedoe. Gewoon een verwarde man toch, net als al die tientallen vorige ongelukjes?

 7. sjaak schreef:

  De linkse lui weten wel hoe je haat kan aanwakkeren zeg. Ze hebben veel geleerd van de vorige doden. Not. s

 8. Willem schreef:

  Als je, zoals Klei een directe link legt tussen racisme en noodzakelijk gevolg aanslagen, dan rechtvaardig je het geweld dat gebruikt wordt tegen mensen die je van racisme beschuldigt. Zie Antifa. Het probleem is dat je iedereen dan van racisme kan beschuldigen en hen monddood kan maken. Enge man die Klei.

 9. Nick schreef:

  Verwarde mannen/mensen
  Bloedsuikerspiegel
  Geen stage plek
  Gevolg van uitsluiting
  Je hebt ook gematigde….
  Niet alle….
  Je moet niet iedereen over één kam scheren.
  Niet stigmatiseren
  Keukentrapjes zijn gevaarlijker
  Je moet iemand z’n moeder ook geen hoer noemen
  De kans dat je door een auto wordt aangereden is groter
  Sting gaat daar optreden met het liedje ‘het is gods wil’
  etc
  etc
  etc
  etc

 10. Marion schreef:

  Tja, na honderden miljoenen slachtoffers van +1400 jaar islamitisch geweld en genocide, kan er wel eens iemand een beetje uit de band springen en per ongeluk ietsie pietsie terug doen.
  Vergeven en vergeten.

 11. sjaak schreef:

  Denk pakt zijn momentje door groot uit te pakken, dat de haat zo groot is en the usual.

  Wist u dat er aan de lopende band aanslagen zijn tegen christenen over de wereld. Komt alleen zelden in het nieuws. Ook maar alle kerken gaan beveiligen? En om de paar dagen in het nieuws en herdenken doen?

 12. Cassandra schreef:

  @Pyra Helemaal goed

 13. Marien schreef:

  Waarom mag dhr Baudet zomaar in een extreem rechtse hoek geplaatst worden omdat een Australische idioot een aanslag pleegt. Wat doen we dan met al die aanslagen gepleegd door moslims of door extreem links? Moeten de conservatievere, verstandige mensen dan OOK van die rare uitspraken doen jegens linkse politici als Klaver?

 14. Monique schreef:

  Marien: dat zijn incidentjes en hebben helemaal niets met islam te maken.

  Wel bij de les blijven 🙂

 15. fren schreef:

  Ik blijf het maar zeggen,

  Verbied, met Strafrecht, geloven in een god of goden.
  Laat tempels plaats maken voor woningbouw.

  Dat zal onze wereld een veiliger en fijnere plek maken om te wonen.

 16. Bart van Zevenslooten schreef:

  Gelukkig!!! Yes, eindelijk weer eens een extreem-rechtse aanslag (wat racisme met links of rechts te maken heeft is een raadsel, maar hé, anderen stellen die vraag ook niet). Breivik was al veel te lang geleden. Maar nu is er weer nieuwe munitie. Nu kunnen we weer een paar jaar over deze losers gaan lopen meesmuilen.

 17. BegrensEuropa! schreef:

  @LeoLucassen en @EwoutKlei et al., ref. omvolking en racisme bij PVV en FvD: 1. massa-immigratie, zeker in een klein dichtbevolkt land als Nederland, uit landen met culturen die ernstig afbreuk doen aan onze hoog productieve, high-trust samenleving, is onwenselijk, ook al gezien de voortdenderende globalisering en automatisering, en feitelijk onwettig, dus moet tot beheersbare proporties worden teruggebracht; 2. de islam is een godsdienst die culturen voortbrengt die sterk high-trust ondermijnend is; 3. groepen binnen de islam beroepen zich op de islam om terreur te bevorderen en integratie in Westerse samenlevingen tegen te gaan; 4. door massa-immigratie is dit op termijn uiterst bedreigend voor westerse samenlevingen; 5. we zijn het aan onze voorouders en onze kindskinderen verplicht om onze westerse samenlevingen leefbaar te houden; 6. er is al sinds eind zestiger jaren sprake van een wereldwijd bevolkingsprobleem. De islamitische wereld draagt hier, deels vanuit een demografisch veroveringsideaal, in bovenproportionele mate aan bij. Conclusie: PVV en FvD hebben alle recht van spreken. Daarbij gaan ze niet over de schreef, zoals in veel moskeeen en scholen wel gebeurt.

 18. Jay schreef:

  lol 3 gekke henkies proberen mensen te manipuleren met hun opstokerij.

 19. Nick schreef:

  @fren
  We waren hier in NL aardig op weg. Ik ben opgegroeid ten tijde van de ontkerkelijking, en kritiek op religieuze dogma’s als rationeel gezien werd. Totdat de grootste voorstanders van de ontkerkelijking en de grootste strijders tegen religieuze dogma’s in (moslim)migranten politiek gewin zagen en wij plots diep respect moesten hebben voor (niet-christelijke) reli-culturen en kritiek op (niet-christelijke) religieuze dogma’s als fobie werd bestempeld.

  Begin je het probleem nu een beetje te begrijpen want het gaat helemaal uit de hand lopen, we zijn op deze manier hard op weg naar de middeleeuwen 2.0.

  Links beweerde met christenkritiek (christenfobie volgens hun huidige redenatie!!) niet specifiek kritiek op het christendom te hebben maar op religie in het algemeen en ik geloofde dat. Nu ben ik ervan overtuigd dat het wel degelijk als doel had het christendom en daarmee het gehele fundament van de westerse wereld neer te halen. Vandaar dat ze knuffelen met de islam, een haatreligie die het christendom doet verbleken.

 20. Peter Roest schreef:

  Dit was of is een verward persoon die hulp nodig heeft.

 21. Hubert de Strooyer schreef:

  Omdat de islam alles afwijst dat niet in het eigen straatje en einddoel past, heb je altijd gekken aan de andere kant die zich niet kunnen inhouden.
  Deze vorm van islamkritiek is vreselijk want ze luisteren wel degelijk naar ongelovigen, zie de verkrachte meisjes in Rotherham, Oxford, Huddersfield en andere steden.

 22. Walschap schreef:

  Het politiek correcte zwijgen als er islam terreur is niet minder erg dan wanneer nu linkse rakkers zich bevestiging zien in deze aanslag. En zo gaat polarisatie door. Zwijgen en niet aanpakken van fundamentalistisch en gedrag geweld door moslims heeft karmische gevolgen. Deze aanslag heeft karmische gevolgen. De spanningen en stress lopen verder op doordat de fundamentalistische moslims westerse waarden niet willen tolereren.

 23. Nick schreef:

  @Walschap
  Het grootste probleem is m.i. dat ‘fatsoen’ het hoogst haalbare is geworden in de westerse wereld en opkomen voor jezelf als ‘onfatsoenlijk’ gezien wordt want iemand zou zich daardoor zomaar gekwetst kunnen voelen, terwijl de andere partij daar maling aan heeft en zodoende is het een asymmetrische strijd geworden die niet te winnen is.

  Kijk bv naar erdogan, die geeft het gehele westen de schuld. Dat is prima, maar wij hadden de gehele islam verantwoordelijk moeten houden voor hun aanslagen in het westen (vooralsnog plegen westerlingen geen aanslagen in islamitische landen zoals zij wel in het westen doen!!).

  Maar ja, dat het westen kapot moet ligt er al een tijd duidelijk dik bovenop dus het verloopt volgens plan.

Reacties zijn gesloten.