‘Mensen die aangifte willen doen tegen Elfie Tromp kunnen woensdag en vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur terecht op politiebureau’.

“Mensen die aangifte willen doen tegen columniste Elfie Tromp, kunnen woensdag en vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur terecht op het politiebureau. Ook de burgemeester tekent officieel protest aan tegen de kwetsende teksten op Radio 1.”

https://www.heturkerland.nl/

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 15 maart 2019
 
 
 
 1. sjaak schreef:

  Waar zijn de voorgedrukte formulieren. Die waren er voor minder bij de uitspraken van Wilders. Graag door mijn brievenbus. Dank u.

 2. Nick schreef:

  Ik las ergens, weet jammer genoeg niet meer waar, dat de ouders van narcistische elfie haar beter selfie hadden kunnen noemen.. hahahaha.. erg grappig 🙂

 3. Bertien Sour schreef:

  Het hele publieke media concern NPO,is een grote corrupte/racistische bende.800 miljoen aan staatssubsidie ontvangen voor vooral blanke narcisten/racisten het woord te laten voeren.Blank die blank de grond in boort.

 4. Urker schreef:

  Als ze dan nog leeft natuurlijk, want dat is nog maar de vraag ..

 5. W. Peters schreef:

  Who the fuck is elfie tromp nou weer….?

 6. Grapjas schreef:

  Zou deze subsidie-excuustruus doorhebben dat zij juist de marokkanen beledigde met haar column? Door inteelt agressief? Haha! Geen inteeltgroep groter dan dw moslim wereldwijd. Daarom hebben ze ook een IQ vam gemiddeld 70. In onze Blanke normering geldt men dan als zwakbegaafd op het randje van ronduit debiel. En dat gaat onze pensioenen betalen, RUTTE? #proest#

Reacties zijn gesloten.