Dochter (8) waarschijnlijk door vader doodgestoken in ziekenhuis Rotterdam.

Agenten hebben een 41-jarige Rotterdammer aangehouden bij het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. De man uit de Rotterdamse wijk Hoogvliet wordt ervan verdacht zijn 8-jarige dochter om het leven te hebben gebracht, vermoedelijk in het ziekenhuis.

[..]

De man was eerder in het Maasstad, maar weer weggegaan met zijn dochter. Het crisisteam van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond alarmeerde de politie kort na 20.00 uur omdat zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje. Daarop is de politie direct een uitgebreid onderzoek gestart.

https://www.ad.nl/binnenland/dochter-8-waarschijnlijk-doodgestoken-door-vader-in-rotterdams-ziekenhuis-afschuwelijke-gebeurtenis~a5d35ec9/

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 16 maart 2019
 
 
 
 1. Peter Roest schreef:

  Gvd zeg een meisje van 8 jaar doodsteken. Ze moeten die schoft aan zijn ballen ophangen. Zal wel weer een standje krijgen van zo smerige rechter. Kutland is het toch.

 2. Cassandra schreef:

  “Een man” lekker vaag weer. Wat hebben we ons toch aangedaan, al die primitievelingen te importeren.

 3. Gait schreef:

  Men haalt in onze msm een heel oud geval aan. Moord in een relationele context. Ik krijg het gevoel, omdat het een zo heel weinig met het ander van doen heeft, dat men info weg laat!

 4. Lodewijk schreef:

  Hebben ze geen beveiligers in zo ziekenhuis?

 5. Fliperdeflap schreef:

  @ Lodewijk,
  Ja hoor, maar die komen uit een kabouterfamilie, ze zijn er wel, maar je ziet ze niet.

 6. Nick schreef:

  Als het een autochtoon was dan werd het het met een megafoon in je oor geschreeuwd. Dat is niet gebeurd dus dan zal het geen autochtoon zijn maar het nieuwe fatsoenlijk.

 7. Bart van Zevenslooten schreef:

  Lodewijk
  Het ziekenhuis wordt bewaakt met camera’s en geloof mij, die zien alles in hun blikveld.

Reacties zijn gesloten.