Academische wereld nu écht stuk: Cambridge University trekt uitnodiging Jordan Peterson in omdat hij niet inclusief genoeg is.

De academische nuchterheid zelf, Professor Gad Saad, legt op gebruikelijk eloquente wijze uit waarom het dramatisch is dat het zeer prestigieuze instituut Cambridge University op basis van identiteit en gevoelens bepaalt wie er wel en niet mogen doceren.

https://reason.com/blog/2019/03/20/cambridge-jordan-peterson-fellowship-uni

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Link Spammer 21 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

8 Comment
Jan de Jong 21 maart 2019
|

Het is niet alleen gezapigheid, er schijnt een drang tot zelfvernietiging te ontstaan waardoor het de brutalen van buiten extra gemakkelijk wordt gemaakt. Niet alleen in het VK, in heel Europa te zien. Heel jammer.

Bart van Zevenslooten 21 maart 2019
|

Jan de Jong Welke beschaving je ook beschouwt in de geschiedenis, het werd voorafgegaan en ging gepaard met grote volksverhuizingen en de onwil van de Volksgeest om zich te verzetten tegen de teloorgang. Als het te lang vrede is zijn mensen slecht voorbereid op een harder bestaan met meer geweld. Dan hebben de brutalen de halve wereld en dat is niet genoeg. En die brutalen komen dan van buiten.

Jan de Jong 21 maart 2019
|

Het VK heeft een grootse historie. Maar de toekomst is twijfelachtig. Heel jammer.

Nick 21 maart 2019
|

Het vk is hopeloos verloren, als je bijvoorbeeld concludeert dat er maar twee genders zijn dan kan je van je bed gelicht worden, brexit wordt uitgesteld en van uitstel komt afstel. Ongelofelijk allemaal.

Jay 21 maart 2019
|

Basically, wat ze zeggen is dat hij omdat hij geen radicaal progressivisme aanhangt, hij niet welkom is.

fren 21 maart 2019
|

Zelf denk ik altijd dat inclusieve (kleding) is rommel van de markt en Exclusieve (kleding) is stijlvolle mode uit de PC Hoofdstraat.

fren 21 maart 2019
|

Hee Cobben eigenlijk vind ik jou ook niet inclusief...dus LOL LOL LOL

Frans Cobben 21 maart 2019
|

Jordan Peterson verdedigt de enkeling tegenover de groep en het collectief en de volksgemeenschap, dan ben je volgens socialisten een ketter.