Rotterdammers zijn alle kogelregens beu: ‘Het begint nu echt eng te worden’.

Bewoners van de Oranjeboomstraat in Rotterdam zijn de schietpartijen, waarbij woensdagavond zelfs een dode viel, zat. „Het begint nu echt eng te worden”, zegt bewoonster Liesje Mathilda. „Op 11 maart was het ook al raak. Ik durf mijn kinderen niet meer buiten te laten spelen.”

Even voor half elf ’s avonds werd een 46-jarige man onder vuur genomen. Zeven kogels werden op het slachtoffer, dat geen vaste woon- of verblijfplaats had, afgevuurd. Eén kogel raakte de man dodelijk in zijn borst. De man rende nog weg, maar zakte even verderop in elkaar.

Gealarmeerde agenten probeerden hem te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Het slachtoffer was geen bekende in de buurt. Volgens bronnen zou het gaan om een man met een Spaans paspoort die in de Dominicaanse Republiek is geboren. (…) Bewoners zijn de geweldsexplosies zat. Zo’n 1,5 week geleden was het ook al raak, toen een 31-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats, op vrijwel dezelfde plek, in zijn been werd geschoten.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3332207/rotterdammers-zijn-het-schieten-zat

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Link Spammer 22 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

7 Comment
B. van Delden 22 maart 2019
|

Nooit opgevallen dat veel mensen tijdens dat carnaval een kogelregendansje doen?

Grapjas 22 maart 2019
|

En de Hollander zag dat het goed was. Komende 2e Kamerverkiezingen gewwoon weer VVD/D66/groenlinks/CDA/CU/PVDA stemmen. Want nadenken gaat ten koste van ' The Voice'- tijd. En Nazi's. Of zo. Lakse mensen eindigen als slaaf.

Mikkel 22 maart 2019
|

Rotterdam, dat was toch ooit een Nederlandse stad?

Krankzinnig 22 maart 2019
|

Zolang de straffen lachertjes zijn en de gevangenissen sex, drugs en rock and roll vakantieparken zijn verandert er niks. Bij ongewijzigd beleid zullen ze de komende 100 jaar nog last hebben, met de hooligans zijn ze immers ook al 40 jaar aan het stunten zonder noemenswaardig resultaat.

Nick 22 maart 2019
|

Nee, racistische fascistische intolerante xenofoben. Kogelregens zijn fatsoenlijk, divers en inclusief, waar alles voor moet wijken.

Cassandra 22 maart 2019
|

Importeer de Derde Wereld, word de Derde Wereld.

Witte Corneliszoon de With 22 maart 2019
|

Zo jammer dit! Een kleine groep wapenbezitters uit de Dominicaanse Republiek verpest het weer eens voor de grote groep wapenbezitters uit de Dominicaanse Republiek.