Video – Afshin Ellian: Er moet een diversiteit aan opinies komen op NPO, maar men moet geen pispalen creëren zoals bij Pauw.

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Link Spammer 22 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

10 Comment
Marien 22 maart 2019
|

Wat een erudiete man is prof Ellian toch. En wat te denken van Paul Cliteur, de professor waarbij Thierry afstudeerde en die nu nog heel betrokken is en meewerkt bij wat Thierry heeft gepresteerd. OOK een heel erudiete man. De linkse scheld bashers en ook de journalisten van de NPO kunnen nog niet tippen aan de mensen die ze beschimpen. En die Prem??? Waardeloos als televisieoptreder en ook waardeloos als mens. Als je je ZO verlaagt op onrechtmatige grond dan verdien je NIET dat je daar mag zitten brallen op kosten van de belastingbetaler.

Marien 22 maart 2019
|

ik vond Boonman altijd wel goed, maar nu slaat hij de plank faliekant mis. Eigenlijk zijn linkse journalisten in en in gemeen. Ze menen geen bal van hun empathie voor anderen, maar willen 'deugen'.

Mikkel 22 maart 2019
|

Cees Boonman is een pure activist. Wat hij uitkraamt heeft niets meer met journalistiek te maken. In alles wat hij zegt klinkt zijn haat voor PVV en FVD door. Die man kan beter postzegels gaan verzamelen of iets dergelijks. Hij is een schande voor de politieke journalistiek, net als het merendeel van zijn collega’s overigens.

Chocking 22 maart 2019
|

Nederland zit bomvol. Er zullen echt eisen aan immigranten gesteld moeten gaan worden. Heeft niets met links of rechts te maken. Slechts zelfbehoud is de belangrijkste drijfveer om een en ander te gaan veranderen. Geestesziek links laat keer op keer blijken niet in staat te zijn Nederland te beschermen.

Jan Jansen 22 maart 2019
|

Het is vooral de NPO die de veelzijdige Vrijheid van Menings-Uiting, afgeschaft heeft, en links-activistisch manipuleert. De verplichte Staats-Omroep moet opgeheven worden. VOOR : veelzijdige, onafhankelijke media. Anders kan de democratie niet functioneren.

Genrich Jagoda 22 maart 2019
|

Te beginnen met het journaal. Dat zou verfrissend zijn. Annechien: "Een 37-jarige strijder van Erdogan heeft vandaag een aanslag gepleegd in een tram in het extreemlinkse bolwerk Utrecht. Hoewel het onderzoek nog in volle gang is gaan wij gezien de achtergrond van de verdachte uit van een terroristisch motief. Met dank aan ons weekhartige, volledig failliete rechtssysteem, dat ten onrechte uitgaat van een maakbare samenleving, was de verdacht kort na het begaan van diverse misdrijven alweer op vrije voeten."

Krankzinnig 22 maart 2019
|

Het is maar te hopen dat bij de eerstkomende Tweede Kamer verkiezingen het Forum de hele VVD van Rutte en Dijkhoff en het CDA van Buma, beter gezegd de trekpoppen van Jetten volledig leegtrekken zodat de bezem grootscheeps door de NPO zwijnenstal gehaald kan worden. Dezelfde NPO die van Rutte/Dijkhoff/Segers/Slob/Jetten en Buma nu weer 40 miljoen extra krijgt om idioten als ADHD Prem in te kunnen huren om hun ranzige perverse boodschap te verkondigen

sjaak 22 maart 2019
|

Ruitenberg, Nope het is veel lelijker ordinairde vuiger en viezer dan dingen van een andere kant zien. De golf van Hitlerpraat is niet om aan te zien. Een kind kan nog zien dat het nergens op slaat.

Willem Ruitenberg 22 maart 2019
|

Iemand die links is, bekijkt de wereld op een bepaalde manier, iemand die rechts is doet dat ook, op zijn manier. Journalisten zouden moeten erkennen dat ze een invalshoek hebben en niet de pretentie moeten hebben dat ze objectief zijn. Je kan objectiviteit wel proberen, maar dat is weinigen gegeven. Laten ze bij de NOS eerlijk zijn en onder ogen zien welk percentage kleurbepalende medewerkers links cq rechts stemt.

sjaak 22 maart 2019
|

Ik vind Ellian nog wel mild hoor. De hitlermanie die weer opsteekt is niet iets wat normaal is of met milde termen gekwalificeerd dient te worden.