Overweldigende aanwezigheid islamitische Nederlanders tijdens herdenking aanslag Utrecht.

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Link Spammer 23 maart 2019
 
 
 

Log in om te kunnen reageren

6 Comment
Ivanho 24 maart 2019
|

Toen de Twintowers werden verwoest was het groot feest in de Islamitische landen. Men schrok zich een hoedje toen ze de boosheid van Amerika zagen. Gekunsteld kwamen er toen herdenkingsdiensten en tekenen van medeleven. Alleen altijd zeer beperkt en alleen maar uitgevoerd omdat de mensen in Europa en Amerika moesten zien dat de aanslagen door de meerderheid daar werden afgewezen. Het woord fakenieuws werd nog niet gebruikt, maar zou van toepassing zijn geweest. Nadien, met al die aanslagen altijd hetzelfde: veel slachtoffers, gejuich in de Islamitische wereld, daarna voor de bühne afwijzing en betrokkenheid. Islam is tenslotte het geloof van de Liefde. Tot het moment dat de andere partij of tegenstander zijn of haar geduld verliest en zich schuldig maakt aan hetzelfde verschrikkelijk gedrag. Dan staan de baardmannen en gesluierde vrouwen op. Dan is de wereld te klein. Dan eist men boetedoening, knievallen en onderwerping. Met enorm veel succes trouwens. Links is al geknield voor de Islam. Links en Islam hebben een gemeenschappelijke vijand: Israel. Niet voor niets is er bij Groen Links een motie aan genomen om Hezbolla en Hamas te steunen en in feite te tekenen voor de vernietiging van de staat Israel. Dit jaar gedenken we op 6 juni 75 jaar gelden het begin van de bevrijding van Europa met de aanval in Normandie. Een bevrijding die tot vrijheid en welvaart zou leiden. We zijn nu in een fase gekomen dat we alles aan het vernietigen zijn. We onderwerpen ons steeds meer aan de Islam, mede veroorzaakt door de immigratie van miljoenen en miljoenen zogenaamde vluchtelingen. Wees gerust, Door het tekenen van het verdrag van Marrakesh volgen er nog zogenaamd tientallen miljoenen arbeidsmigranten. Een beschaving loopt ten einde, sneller dan gedacht, ging alles eerst per 5 jaar achteruit, nu lijkt het soms dat het per week gaat. Het vertrouwen is weg, de zorgen en onrust nemen hand over hand toe. Leugens zijn waarheid geworden. Waarheden zijn, wil men doen geloven, leugens. Misschien dat een totale beheersing van gedrag en gedachten door een overheid of wereldregering tijdelijk verlichting kan brengen, maar dit zal tijdelijk zijn. De ondergang en vernietiging is nakende.

Erik uit Utrecht 24 maart 2019
|

Wat flauw. Ik bedankte ook voor de eer van mediatisering: te worden aangegaapt door niets ont-ziende camera's en dan met mijn lelijke muil op TV te komen. En zijn zij verantwoordelijk voor (het vrij laten rondlopen van) de dader, net als wij voor die moskeeshooter? Enzovoort ;-)

chris 23 maart 2019
|

Wat en tendentieus item. Er waren wel degelijk islamitische mensen aanwezig. Een paar mannen heb ik zeker gezien

Nick 23 maart 2019
|

En in nieuw-zeeland gaan vrouwelijke politici gesluierd, 'we' trappen er met open ogen in.

Hubert de Strooyer 23 maart 2019
|

Als ze al die ongelovigen zo bij mekaar zien denken ze wederom 'je kunt geweld gebruiken en ze gaan je nog beschermen ook. En het verzet wordt door de linkse elite wel afgemaakt".

Sjaak uit Dordt 23 maart 2019
|

Zodra het moorden in de naam van de profeet (teab) wordt uitgevoerd, vinden die gasten het helemaal prima. Wie nog met droge ogen beweert dat de islam hier thuis hoort is compleet gestoord.